Ionuț Nițulescu Altceva 12.10.2021 17:34

O mai ții minte pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Uimea pe toată lumea cu genele lungi și ținutele extravagante

O mai ții minte pe Cornelia, dansatoarea maneliștilor? Uimea pe toată lumea cu genele lungi și ținutele extravagante

Când nu dansează, alături de manelişti celebri, Cornelia Dansatoarea este femia care se ocupă cu sfințenie de casa sa! În ultimul an aceasta a fost văzută mai rar în public, la evenimente sau în videoclipuri, însă este destul de activă pe pagina sa de Facebook.

Cum arată în prezent Cornelia Dansatoarea. Aceasta are 53 de ani
Doar în mediul online mai pot vedea urmăritorii ce mai face îndrăgita lor dansatoare de manele, care le-a făcut trecutul mai colorat.

Ea era renumită pentru costumele mulate cu fel și fel de paiete, franjuri și pietre, însă cel mai mult atrăgea atenția cu privirea sa. Genele lungi, pline cu rimel, uimeau pe toată lumea, iar mișcările de dans veneau la pachet cu tot look-ul ei extravagant.

În prezent aceasta pare că s-a retras din lumea manelelor și este mult mai preocupată de casă și de timpul liber. Cornelia Dansatoarea arată la fel de bine cum o știau mulți, ba mai mult ai spune că a oprit timpul în loc și doar pe ici pe colo mai poți vedea anumite semne al îmbătrânirii.

Cum a început să danseze Cornelia Dansatoarea

Dansatoarea Cornelia a spus că a început să danseze din copilărie, datorită tatălui ei, în vreme ce mama ei a încercat să îi îndrepte pașii către un alt drum.

„Dansez de când eram micuță. Tatăl meu a dansat și el în tinerețe. Apoi a avut o altă meserie. Când aveam trei ani, mă învăța primii pași de dans. M-a dus la balet. Apoi, când am crescut mai mare, mama a vrut să mă fac asistentă, la fel ca ea, dar mie nu îmi plăcea, pentru că îmi era foarte frică de sânge, de ace… Am terminat Școala Populară de Artă, cu media zece, am o diplomă de maestru coregraf în dans popular.

Mama, la un moment dat, nu mă mai lăsa să merg să dansez. Ca să o împac, am făcut liceul economic 4, cofetar-bucătar. Tot cu media zece am luat diploma de maestru bucătar-cofetar și apoi diploma de coregraf. Am dat concurs la Ansamblul Rapsodia Română, unde am fost vreo 30 de fete. Din 30, am luat două”, a spus ea, precizând că a primit ajutor din partea soției lui Gheorghe Turda.

Dansul pe manele este un hobby pentru ea. „Am reușit să intru în lumea lor pentru că am știut să mă respect pe mine. Și de aceea mă respectă și ei”, a spus dansatoarea Cornelia, la Acces Direct, în urmă cu mult timp.