Gabriela Dinu Vedete 19.02.2023 07:51

Nicoleta Nucă: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Nicoleta Nucă: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Înălțime, Greutate

Nicoleta Nucă este o cântăreaţă din Republica Moldova, stabilită în România de mai mulţi ani. S-a născut pe 26 ianuarie 1994 la Chişinău şi a făcut muzică încă din copilărie.

A copilărit la bunici şi spunea că viaţa ei de atunci a fost parcă inspirată din Amintiri din copilărie, de Ion Creangă. Îşi ajuta mult bunicii, dar avea timp să alerge desculţă, să se urce din copac şi să mănânce fructe direct de acolo. Avea un leagăn mic, în care îşi petrecea timpul cu orele şi fredona melodiile preferate de la radio.

Cine este Nicoleta Nucă şi cum a ajuns celebră în România

La grădiniţă, educatoarele i-au descoperit talentul pentru muzică şi primea cele mai intteresante roluri pentru a-şi pune talentul în valoare, în cadrul serbărilor. “Începutul carierei mele muzicale a avut loc în urma unei întâmplări drăguțe. Casa străbunicilor era poziționată în pantă, așa că se forma ecou atunci când cântam. Străbunicul îmi construise un leagăn pe care eu îmi petreceam cel puțin jumătate din timp cântând piesele care se auzeau pe vremea aceea pe radio!

Într-o zi, pe la sfârșit de vară, când au venit părinții să mă ia acasă, a venit şi vecină din casa de “mai la vale” și i-a zis mamei mele “du-te, măi femeie, și controlează copilul ăsta că nu-i tace gură toată ziua, cântă de rupe și cânta frumos!” și așa mama m-a dus la prima profesoară de canto care, după ce m-a ascultat, a zis că eu trebuie să fac muzică fără îndoială”, a povestit Nicoleta Nucă despre începuturile sale în muzică.

Nicoleta Nucă la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Facebook
Nicoleta Nucă la Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Facebook

Avea doar 6 ani când se întâmpla asta, iar doi ani mai târziu, începea să ia şi lecţii de canto şi să meargă la concursuri de muzică: Am mers la multe concursuri muzicale până pe la 11 ani și ocupam mereu locuri de frunte, lucru care alimenta convingerea că muzica este ceea ce îmi doresc să fac.

Nicoleta Nucă a avut probleme cu greutatea

Tot la 11 ani am plecat pentru prima dată cu familia în Italia unde am continuat să merg la ore de canto și unde am locuit pentru aproape 3 ani. Apoi am revenit în Republica Moldova pentru alţi 4 ani și ulterior am plecat din nou în Italia pentru încă 4 ani jumătate. După aceea m-am mutat în România.”

Se afla în Milano atunci când a decis să participe la un concurs de talente. Nu a reuşit să ajungă până în ultimul act, însă a prins un contract cu o casă de discuri, iar piesele sale au început să fie difuzate în toată Italia.

Era mai plinuţă în perioada în care a locuit în ţara Cizmei, aşa că a început să lucreze cu un nutriţionist şi să facă sport, totul pentru a avea imaginea perfectă.

E câştigătoarea X Factor

A câştigat locul I la mai multe festivaluri de muzică, dintre care le amintim pe Concursul „Stelutele Elatului” (noiembrie 2003), Festivalul „Stelutele Craciunului” (Tallinn, decembrie 2003), Festivalul „Steluta” (Ucraina, 2004), Festivalul „Steaua Chisinaului” (Chisinau, decembrie 2007), Festivalul cântecului francez „Chantons, Amis” (martie 2009), Festivalul „Golden Wings” (2009), Festivalul „Golden Wings” (2009), Concursul „Festival delle Arti” (2012), Bologna (Italia).

În 2013, aceasta lua locul I la concursul The Talent din Italia şi în 2014 se înscria la X Factor, ajungând în echipa lui Ştefan Bănică Jr. Împreună, aceştia aveau să pună mâna pe marele premiu şi aşa ajungea Nicoleta Nucă să fie cunoscută şi în România. Cu ocazia participării la emisiunea concurs de la Antena 1, Nicoleta Nucă a câtigat suma de 100.000 de euro, plus un contract cu o casă de discuri.

Cine este iubitul Nicoletei Nucă

De mai mulţi ani, Nicoleta Nucă se iubeşte cu Alex Ursache, de profesie toboşar. Nu şi-a ascuns relaţia de ochii presei, dar nici nu a exagerat cu afişările: “Este o relație asumată pe care nu am ținut-o ascunsă de ochii lumii, totuși am încercat să fim discreți pentru a păstra unele momente pentru noi. La momentul potrivit voi purta și rochia de mireasă, însă cred că astfel de etape într-o relație trebuie să vină la momentul lor, fără să fie forţate în vreun fel.” Cei doi au în plan să se căsătorească, dar nu vor să facă din asta un eveniment grandios, care să ţină prima pagină ale ziarelor.

În 2021, aceasta a participat şi la emisiunea Bravo! ai stil Celebrities, de la Kanal D şi a fost una dintre concurentele redutabile, cu ţinute şi momente spectaculoase. Aceasta a mai fost cooptată şi în emisiunea sezonieră de la Antena 1, Splash! Vedete la apă.

Nicoleta Nucă biografie: Vârstă, înălțime

Nume complet: Nucă Nicoleta
Data nașterii: 26 ianuarie 1994
Locul nașterii: Chişinău, Republica Moldova
Vârstă: 29 de ani
Înălțime: 1,60 m
Greutate: 54 de kg

Nicoleta Nucă face bani frumoşi din muzică şi ia pentru un concert sau un recital de 60 de minute suma de 3000 de euro. Aceasta mai încasează sume şi din contractele de imagine privind promovarea produselor pe paginile sale de socializare.