Gabriela Dinu Știri 13.06.2021 10:33

Narcisa Birjaru, câștigătoare sezon 9 Chefi la Cuțite: vârstă, CV, înălțime, greutate, date biografice

Narcisa Birjaru, câștigătoare sezon 9 Chefi la Cuțite: vârstă, CV, înălțime, greutate, date biografice

Narcisa Nirjaru este câştigătoarea sezonului 9 Chefi la cuţite, conform informaţiilor care s-au scurs în presă înainte cu mult de terminarea show-ului de la Antena 1.

Până să participe la emisiune, Narcisa era o necunoscută pentru televiziunea românească. Fire modestă, s-a integrat uşor, uşor în „familia” lui Cătălin Scărlătescu şi aşa a ajuns să fie favorita fanilor.

CV Narcisa Birjaru, câştigătoarea Chefi la cuţite 2021

Pentru cei care nu ştiu cine este, de fapt, câştigătoarea sezonului nouă de la Chefi la cuţite, ei bine, Narcisa este de profesie bucătar. Ea găteşte burgeri spectaculoşi, reinventaţi după reţeta proprie, într-un club de stand-up comedy din Capitală.

Cu acelaşi preparat s-a prezentat şi la preselecţiile emisiunii şi aşa a reuşit să obţină toate cele trei cuţite de la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu. Cel din urmă a ajuns să-i fie şi mentor apoi.

Cu cine este căsătorită Narcisa Birjaru şi cum arată soţul ei?

Narcisa are doar 24 de ani şi este căsătorită de 9 ani. Da, aţi citit bine. Soţul său îi este aproape de pe vremea când ea avea doar 15 ani. Este de etnie romă şi asta nu a împiedicat-o niciodată să fie ceea ce îşi doreşte. A terminat şcoala generală şi, aşa cum se procedează la ea în familie, s-a căsătorit imediat.

În general, la nunţile romilor dragostea lipseşte, căsătoriile sunt aranjate încă de când mirii sunt copii. Dar Narcisa mărturiseşte că între ei a fost iubire de atunci.

Date Biografice Narcisa Birjaru: înălțime, greutate

Nume complet: Narcisa Birjaru
Data naşterii: 1997
Locul naşterii: Bucueşti
Partener: căsătorită
Înălţime: 1,70 m
Greutate: 85 kg

Prin participarea şi câştigarea trofeului de la Chefi la cuţite, Narcisa Birjaru a pus mâna pe 30.000 de euro. Cecul îi va fi înmânat celei mai tari bucătărese de anul acesta de la Antena 1 de Irina Fodor. Gina Pistol a fost înlocuită de acesta, după ce a născut o fetiţă, rezultat al iubirii cu Smiley, vedeta Pro TV.

Citeşte şi alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cătălin Scărlătescu
Sorin Bontea
Florin Dumitrescu