Gabriela Dinu Vedete 05.12.2023 09:42

Murat Unalmis: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit.

Murat Unalmis: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit.

Murat Unalmis este un celebru actor de filme turceşti care a ajuns la inimile publicului român după ce l-a interpretat pe Demir în serialul turcesc Mă numesc Zuleyha.

S-a născut în Kayseri, pe 23 aprilie 1981, acolo unde şi-a petrecut copilăria şi adolescenţa. La vârsta de 15 ani, acesta s-a mutat la Istanbul alături de familie şi a jucat baschet la echipa Fenerbahce. S-a înscris la Universitatea din Maramara, secţia de Administrarea Afacerilor şi abia apoi a descoperit cât de mult îi place actoria.

Murat Unalmis s-a căsătorit cu o celebră actriţă

N-a vrut să abandoneze total drumul pe care pornise, aşa că s-a înscris în paralele şi la Actorie, în Istanbul. A jucat în câteva producţii în roluri mici pentru început şi i-a fost destul de greu până când s-a făcut remarcat. Se întâmpla abia după ce era distribuit în roluri în filmele turceşti New York ta Beş Minare şi Gunesi Gordum.

S-a căsătorit cu Birce Akalay, o tânără care i-a fost mai întâi parteneră pe platourile de filmare, dar după un an au divorţat. Au avut o nuntă ca în poveşti şi o relaţie intensă, de aceea poate că nu a mai dorit să se afişeze cu nicio femeie de atunci şi până în prezent.

Averea colosală a lui Murat Unalmis

În Zulehya, filmul turcesc care s-a difuzat şi în România, pe Kanal D, înregistrând un succes uriaş, Murat Unalmis l-a interpretat pe Demir, cel care se lupta episod de episod cu Yilmaz, interpretat la rândul lui de Ugur Gunes, un alt actor iubit din Turcia.

În 20 de ani de actorie, Murat Unalmis a reuşit să strângă o avere considerabilă, aşa şi-a deschis un restaurant în Capadoccia, o regiune din Turcia la mare căutare printre turişti. Conform presei din Turcia, averea lui Murat se ridică undeva la 16 milioane de dolari, bani pe care i-a strâns exclusiv din branding, adică din rolurile în care a fost plătit ca actor sau contractele de imagine. Acum, face bani şi din industria turismului, Capadoccia fiind una dintre cele mai interesante şi vizitate regiuni din Turcia la ora actuală.