Ioana Filipescu Vedete 24.10.2022 14:24

Monica Columbeanu: cv, varsta, iubiti, copii, surse de venit, avere

Monica Columbeanu: cv, varsta, iubiti, copii, surse de venit, avere

Monica Gabor s-a mutat, de mulți ani, în America. A făcut-o la scurt timp după divorțul de Irinel Columbeanu, alături de care a avut un mariaj de cinci ani (2006-2011). Rod al iubirii lor a apărut Irina, fata de 15 ani, stabilită și ea peste Ocean, alături de modelul care-l cucerea pe Iri pe când era doar o tinerică ce asipra la un viitor luminos în domeniu.

Monica Gabor, fosta doamnă Columbeanu sau ”scorpia” de la Izvorani, cum fusese ”alintată” de presa mondenă, nu o duce deloc rău în Statele Unite, unde l-a cunoscut pe miliardarul Mr. Pink. Cei doi s-ar fi căsătorit în secret și formează o adevărată familie, alături de băiatul lui, Anthony, și de fetița ei, Irina.

Monica Gabor s-a stabilit în America

Monica Columbeanu, revenită la numele de fată, Gabor, s-a mutat în America, nu la mult timp după divorțul de fostul milionar de la Izvorani. Acolo îl cunoștea pe Mr. Pink, alături de care a început o nouă relație.

Și Irina, fiica ei și a lui Irinel, avea să ajungă, definitiv, lângă mama ei. Mai mult, a primit acceptul lui Irinel Columbeanu, acum patru ani, să locuiască în casa lui Mr. Pink, afaceristul chinez care are, la rându-i, un copil, Anthony.

Monica Columbeanu biografie, vârstă, copii

Nume complet: Monica Gabor

Data nașterii: 8 ianuarie 1988

Locul nașterii: Bacău

Vârsta: 34 de ani

Copii: Irina (15 ani)

Partener: Mr. Pink

Iubitul Monicăi Gabor are o avere impresionantă

Monica Gabor trăiește liniștită. Și o poate face până la adânci bătrâneți, dacă va fi armonie în mariajul pe care-l are cu Mr. Pink. Afaceristul chinez are o avere impresionantă. Banii Monicăi, obținuți atât în România, fiind un model de succes, cât și în America aproape nu mai contează. Și nici apartamentul din buricul Capitalei, care i-a rămas după divorțul de Irinel, nu e mare lucru acum.

Ce avere are Mr. Pink, Lhamo Poe Qui Ying Wangsuo pe numele real,. bărbatul cu care Monica s-a căsătorit în secret?

În urmă cu aproape un deceniu, Mr. Pink a pus bazle afacerii băuturii energizante și a investit peste 100 milioane de dolari. Acum, compania acestuia este una dintre cele mai succes, iar cifra de afaceri este de-a dreptul impresionantă, câteva miliarde de dolari.

Și nu numai că brandul său este celebru în Statele Unite ale Americii, dar Monica Gabor s-a ocupat îndeaproape de marketing-ul energizantului.

Monica Columbeanu și ”iubitul” celebru, șoferul Ricky Martin

Monica Gabor îl cunoștea pe Irinel Columbeanu la o vârstă fragedă, pe când era la începuturile meseriei de model. Irinel a plăcut-o, a sprijinit-o în cariera ei, ba chiar i-a făcut multe intrări, apoi a luat-o de soție. Se întâmpla în anul 2006, dar după cinci ani, cei doi divorțau.

Așa că, în afară de un fost liceean, dar pe care-l cunoscuse, însă, cu mult timp înainte de a da ochii cu Irunel Columbeanu, Monica s-ar fi iubit cu celebrul ei șofer, Voicu Pânzar, supranumit Ricky Martin de România.

Irinel Columbeanu avea să povestească, într-una dintre cele trei cărți scoase de curând, despre acele zvonuri ale amantlâcului Monicăi. El dezvăluie că Monica Gabor l-a ironizat inițial pe Voicu, atunci când s-au întâlnit în cadrul unui eveniment de modă, Transilvania Fashion, amândoi fiind manechini, la vremea aceea. Dar ceva mai târziu, Voicu avea să devină și șoferul ei, situație ce a și generat zvonurile unei posibile idile între cei doi.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Răzvan Fodor
Gina Pistol
Cătălin Scărlătescu
Irina Fodor