Gabriela Dinu Vedete 12.07.2023 09:58

Monica Capatos: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Monica Capatos: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Monica Capatos este o jurnalistă din România, soţia mult mai celebrului Dan Capatos, vedeta celor de la Antena 1, care în prezent moderează emisiunea Xtra Night Show, difuzat pe Atena Stars.

Monica l-a cunoscut pe Dan Capatos în 2000, pe când acesta lucra la o revistă special destinată bărbaţilor. Sunt împreună de 23 de ani şi nu sunt unul dintre cuplurile pe care să le vezi des la evenimentele mondene. Chiar dacă este jurnalist de profesie, Monica nu vrea să fie persoană publică şi nu s-au ştiut multe despre ea sau despre reacţia cu „păcătosul” Dan până când acesta nu a deschis subiectul în cadrul podcastului unde fusese invitat de Dan Drăghici.

Ce nu ştiai despre Monica, soţia lui Dan Capatos

Faptul că cei doi împart dragostea pentru aceeaşi meserie i-a ajutat mult în relaţie, iar Dan Capatos a povestit mai multe despre asta:

„Cred că este ideal să găsești omul care te înțelege profesional, pentru că am văzut foarte multe lucruri care nu au mers tocmai din motivul acesta: ‘Ce cauți la ora aia?’, ‘Unde pleci la ora asta?’, ‘De ce trebuie să faci asta?’, etc. Și atunci se elimină din start problema asta de neînțelegeri care ar putea genera discuții. Fiind de aceeași zonă de lucru (n.r. jurnalist), cum am spus, am eliminat problema asta”.

Date Biografice Monica Capatos

Nume complet: Capatos Monica
Data naşterii: 2 iulie
Înălţime: 163 cm
Partener: Dan Capatos

Puţini sunt cei care ştiu că atunci când s-au cunoscut ambii erau implicaţi în relaţii amoroase serioase. Monica era chiar logodită şi fix când toţi apropiaţii săi se aşteptau ca ea să ajungă în faţa altarului, aceasta şi-a schimbat…”alesul”:

“A fost o relaţie tumultuoasă de la început. Am cunoscut-o într-o redacţie la Media Pro şi, în scurt timp, a explodat totul şi ne-a dat şi vieţile peste cap, pentru că fiecare dintre noi eram angrenaţi într-o relaţie, ea, chiar foarte avansată. Suntem de mulți ani împreună şi este o legătură care nu s-a erodat prea mult. Poate ne iartă Dumnezeu că am ieşit din relaţiile acelea – în care oamenii respectivi n-aveau nicio vină să păţească aşa ceva – şi am format noi acest cuplu bazat pe sentimente. Nu am făcut-o să-i distrugem pe alţii, ci să nu ne distrugem noi vieţile”.