Gabriela Dinu Vedete 06.10.2023 21:00

Mona Nicolici: CV, Biografie, ocupatie, surse de venit

Mona Nicolici: CV, Biografie, ocupatie, surse de venit

Mona Nicolici este o fostă prezentatoare TV din România, născută pe 5 februarie 1982. A lucrat în mai multe posturi de televiziune de-a lungul timpului şi a fost una dintre cele mai iubite figuri de pe piaţa media.

A lucrat la Observatorul Antenei 1 alături de Radu Coşarcă şi mulţi s-au gândit că au avut o relaţie de dragoste, dar nu i-a legat niciodată altceva mai mult decât o simplă prietenie.

Cu ce se ocupă acum Mona Nicolici?

S-a lăsat de televiziune, dar nu şi de presă, având propria emisiune la radio Europa FM. Totodată, deţine un restaurant alături se soţul său, cu care s-a căsătorit în mare secret.

La începutul anilor 90, aceasta a apărut pentru prima dată la TV şi făcea echipă cu Radu Coşarcă. Din 2006, aceasta a încetat colaborarea cu trustul Intact şi s-a axat pe propriul business.

„Acum toată lumea crede că sunt jurnalist la Europa FM, dar eu am doar o emisiune acolo. Eu sunt antreprenor, consultant în sustenabilitate şi CSR (Responsabilitate Socială Corporativă, n.r.), am şi un restaurant cu soţul meu. Şi sunt şi la un master de Conservare a biodiversităţii, unde sunt bursieră”, spune Mona Nicolici.

Cine este soţul Monei Nicolici?

Mona Nicolici a fost căsătorită cu Mihai Nicolici, un afacerist român, din 1992 şi au împreună doi copii, pe Vlad şi Maria. Cei doi au divorţat discret, fără să se afle şi motivul pentru care au decis asta. La fel de discret, Mona Nicolici şi-a refăcut viaţa, alături de Cezar Munteanu, un cunoscut bucătar din Capitală, alături de care are un restaurant de tip boutique, unde manageriază împreună.

„Am învățat în ultimii 2 ani puterea lui ÎMPREUNĂ. Și că nu e nevoie de mulți pentru asta. Noi am început în DOI. Apoi s-au adunat oameni care iubesc experiența, care au vrut să ne cunoască sau care au avut curajul să încerce altceva. Așa s-a născut „one table concept”. Care adună la o singură masă, bucuria de a fi ÎMPREUNĂ, plăcerea unui gust rafinat și puterea poveștilor. Adică, experiența”, a explicat Cezar, soţul Monei Nicolici.