Gabriela Dinu Vedete 25.08.2023 09:52

Miruna Rumina: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Miruna Rumina: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Miruna Ioana Gherasim s-a născut pe 19 decembrie 1990 la Iaşi şi este om de radio şi tik tok-er. Pe cea mai urmărită platformă a momentului din lume o regăsiţi după numele „Miruna Rumina”, acolo unde este urmărită de aproape un milion de oameni.

Face din postările sale o mulţime de bani, undeva la câteva sute de dolari dintr-un singur videoclip postat. Are pe contul său nu mai puţin de 26.9 milioane de aprecieri şi în curând va atinge şi milionul de urmăritori.

Cine este Miruna Rumina

Are şi un job de bază, acela de realizatoare de emisiune la Pro FM, unde ocupă frontonul 16:00 – 19:00, de luni şi până vineri. Miruna s-a născut la Iaşi, dar s-a mutat în Bucureşti. Este absolventă a Liceului Economic Administrativ nr 1 din Iaşi, iar din 2019 s-a înscris la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iaşi, specializarea Jurnalism.

„Am TikTok de un an de zile și pot afirma cu tărie că, paradoxal, acolo am învățat sa mă accept exact așa cum sunt. Și nu numai asta! Suntem o comunitate genială de aproape 1 milion de oameni de la care chiar am avut ce învăța, oameni de la care am acceptat critici constructive și care mi-au confirmat că e ok sa fii tu însuți, cu bune și cu rele. Așa s-a „născut” Miruna Rumina! Iar pentru asta, sunt foarte recunoscătoare”, a spus Miruna.

Date Biografice Miruna Rumina

Nume complet: Miruna Ioana Gherasim
Data naşterii: 19 decembrie 1990
Locul naşterii: Iaşi

Încă din primul an de facultate a lucrat la Asociaţia Studenţilor Jurnalişti, apoi s-a angajat la Impact FM România, un post de radio local, de unde şi-a făcut trecerea către Pro FM România. Aici lucrează din ianuarie 2022 şi spune că aşa îşi trăieşte visul: „Iubesc radioul! De asta sunt aici. La 19 ani am început sa lucrez la un radio din Iași și atunci mi-am dat seama că asta aș vrea să fac tot restul vieții. Sunt o visătoare care a ajuns să-și trăiască visul! Pe principiul cere si ți se va da, eu am făcut câteva ajustări și am ajuns la ,,dorește-ți și vei reuși”. Sau, mai frumos: „Găsește-ți job-ul care-ți place și nu o să trebuiască să muncești nici măcar o zi în viața ta! Pentru mine PROFM e un vis împlinit”.

Cântă şi a încercat şi la TV, la emisiunea tip concurs Superstar, de la Pro TV, însă nu a fost pe placul juraţilor şi nu a trecut în etapa următoarea. Marius Moga însă i-a dat încredere că pe viitor, cu mai multă muncă, ar putea reuşi.