Gabriela Dinu Vedete 12.07.2023 21:33

Mircea Căpăţînă: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții – Imperiul leilor

Mircea Căpăţînă: CV, Biografie, Afaceri, Familie, Avere, Investiții – Imperiul leilor

Mircea Căpăţînă este unul dintre cei patru noi investitori de la Imperiul Leilor, care li se vor alătura Cristinei Bâtlan, lui Dragoş Petrescu, Doctorului Wargha Enayati şi Dan Suciu.

Sezonul patru al emisiunii va debuta în această iarnă cu produse şi membri noi în echipa de la Pro TV. Pe lângă Mircea Căpăţînă, au mai fost cooptaţi în echipă şi fostul fotbalist român Răzvan Raţ, Felix Pătrăşcanu de la Fan Courier şi Daniel Mischie, CEO şi co-fondator al City Grill.

Cine este Mircea Căpăţînă de la Imperiul Leilor?

Are 34 de ani, este din Timişoara şi este absolvent al Universităţii Politehnica din oraş. S-a mutat în Bucureşti şi a devenit antreprenor în urmă cu 14 ani, când a decis, împreună cu partenerii şi prietenii săi, Ioana şi Radu Hassan, să pornească de la zero compania Smart Bill. În prezent, aceasta are 55 de angajaţi şi peste 50.000 de clienţi.

„Am acceptat provocarea PRO TV de a fi unul dintre cei 8 investitori din sezonul 4 de la Imperiul Leilor, alături de alți 7 antreprenori și investitori de renume”, a scris Mircea Căpăţînă pe pagina sa de LinkedIn. Acesta se recomandă ca fiind un om vesel, optimist, pasionat de Vama Veche, de oameni şi de călătorii. Domeniile sale de expertiză sunt vânzările, business modeling, marketing-ul şi strategia de marketing.

Se recomandă cu amuzament: „Nici frumos până la 34 de ani, nici cuminte până la 80, și nici bogat până la ** ?nu m-am făcut.” Viața frumoasă? Oameni buni, discuții bune, mâncare bună, vin bun, locuri superbe, petreceri mișto. Succesul? E emoțional, nu un număr. E despre cât iubești ce ai devenit și mai puțin despre cât ai. Totodată e greu și când ai puțin.. Cine a zis că e ușor?”.

Face bani din criptomonede

Acesta are o experienţă de peste 16 ani pe piaţa întreprinderilor mici şi mijlocii, atât ca marketer, cât şi ca investitor, iar recent s-a alăturat Tokero, un exchange de criptomonede, unde este advisor pe partea de conturi crypto pe firmă: „Am văzut în Tokero un jucător serios, care an de an progresează. Simt că pot contribui în accelerarea acestui progres în special în zona dedicată IMM-urilor, de care se leagă întreaga mea experiență profesională de 16 ani. Nu sunt cel mai mare fan al criptomonedelor, din cauza riscurilor date de volatilitate și de lipsa reglementărilor, dar știu că universul crypto va fi parte din viitorul nostru. Mă bucur să am șansa să aduc o contribuție într-o companie neutră care are tracțiune tot mai mare în rândul antreprenorilor”.