Gabriela Dinu Vedete 18.08.2023 15:01

Miraj Tzunami: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, tarif la cântări

Miraj Tzunami: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie, tarif la cântări

Miraj Tzunami este fratele lui Tzancă Uraganu şi unul dintre maneliştii cunoscuţi de la noi din ţară. A devenit celebru după ce s-a lansat în muzică.

Are o carieră de succes şi o mulţime de vizualizări pe Youtube, asemenea fratelui său cu care, însă, nu se înţelege prea bine şi au fost implicaţi de-a lungul timpului în mai multe scandaluri, în care şi-au aruncat vorbe grele şi chiar au ajuns să se facă de râs pe internet.

Cine este Miraj Tzunami?

Cel mai recent scandal a avut loc după ce Tznami a scos o piesă cu vlogeriţele Reea şi Tina, duşmancele lui Tzancă Uraganu. De ce nu le suporta Uraganu pe acestea? Ei bine pentru că ar fi bătut-o pe soţia sa pe atunci, Lambada. De aici şi până la un scandal uriaş în online nu a mai fost decât un pas.

„Ăsta e un om… știe toată lumea… să moară… dacă știe să cânte nici de la do minor. E un pamflet din toate punctele de vedere. Îmi cer scuze de la toată lumea, ne-am certat și m-am jurat că o să fac live. O să facă și el, știu sigur. Frățiorul ăsta al meu e ”româncă”, nu român. Să audă toată lumea. E un pamflet de om. Tzancă ăsta și-a luat niște ”harfe”, să știe toată lumea că e fratele meu dar nu e bine ce a făcut. M-a supărat, e nebun, prost… Dacă nu eram eu, vindeai ghiuluri”, au fost cuvintele lui Miraj Tzunami despre fratele său.

Ce tarif are Mitaj Tzunami pentru o cântare?

Care a reacţional la rândul său: ”Boschetarul ăsta de Miraj, că asta este, un boschetar… de foarte mulți ani a ajuns un gunoi, mă obligă să fac aceste postări. Un mare incult, din toate punctele de vedere…”, a spus Tzancă Uraganu.

Miraj a avut probleme şi cu legea, după ce a fost evacuat din casa din Ploieşti. Totul s-a întâmplat în cazul unui caz de înşelăciune, în care Miraj a fost vizat, după ce ar fi făcut parte dintr-o grupare în care mai multe persoane se dădeau drept preoţi şi înşelau oamenii, determinându-i să plătească bani pentru diverse servicii.

N-are mare avere, dar stă în palat, la Ploieşti, alături de soţia sa, în vârstă de 31 de ani. Dacă vrei să îţi cânte Tzunami la o petrecere, onorariul acestuia este de 3000 de euro, pentru un recital de 45 de minute.