Ioana Filipescu Altceva 10.07.2024 10:49

Mirabela Dauer și schimbarea care a întinerit-o. 10 apariții electrizante, care arată că vârsta e doar un număr. Solista a împlinit 77 de ani

Mirabela Dauer și schimbarea care a întinerit-o. 10 apariții electrizante, care arată că vârsta e doar un număr. Solista a împlinit 77 de ani

Mirabela Dauer a împlinit 77 de ani pe 9 iulie, dar timpul se scurge parcă invers pentru artista noastră. Mira a trecut prin multe drame, atât în viața sentimentală, cea de familie, cât și cu sănătatea, dar mereu s-a ridicat, mai puternică, și a continuat să strălucească pe scenă și în afara ei. Poate și acesta este motivul pentru care artista a făcut schimbări vizibile în stilul ei vestimentar, schimbări care se potrivesc, însă cu atitudinea ei exuberantă și tonică.

Dacă în urmă cu 10-15 ani se afișa mai mult în alb și în negru, chiar și la festivaluri de muzică sau la diverse gale (vezi poze mai jos), acum Mirabela este o explozie de culoare. Este suficient să parcurgi pagina ei de Instagram, unde artista a pus poze cu aparițiile ei recente, ca să te convingi ce înseamnă curaj vestimentar. Hanorace și tricouri cu desene animate, șepci cu lanțuri, ochelari supradimensionați de diverse culori, bijuterii masive, rochii în culori complementare, bluze cu mesaje și celebra ei coafură, care și ea are o istorie și o poveste specială.

Mirabela Dauer, înainte: ținute în alb și negru

MIRABELA DAUER

Mirabela Dauer, acum: explozie de culoare

mirabela-dauer-9

Mirabela Dauer, lăudată de Dana Budeanu pentru rochiile de scenă

În 2019, pe vremea când realiza rubrica de stil de la „Vorbește lumea”, la PRO TV, Dana Budeanu a vorbit la superlativ despre aparițiile de acum 20 de ani ale Mirabelei.

Mirabela Dauer obișnuia să poarte rochii lungi, umerii dezgoliți și multe broșe. Întrebată daca ar fi schimbat ceva la ținutele Mirabelei Dauer acum 20 de ani, Dana Budeanu a răspuns: ” Nu, nu aș fi schimbat nimic. Erau niște apariții inedite. Chiar îi spuneam Mirabelei că aș da orice să am o rochie ca atunci. De mică eram fascinată de ele” , a spus Dana Budeanu, potrivit protv.ro.

Mirabela Dauer a mărturisit că exista o vreme când nu aveau voie să poarte rochii scurte. „A fost o perioadă când erau interzise rochiile scurte, dar pe noi nu ne-a deranjat foarte tare pentru că noi apăream tot ca niște artiști” , a spus artista.

Mirabela Dauer și Fuego

Fuego, mesaj emoționant de ziua Mirabelei

Ca în fiecare an de 9 iulie, când își sărbătoresc ziua de naștere Angela Similea, Mirabela Dauer și Margareta Pâslaru, Fuego scrie ceva frumos pe Facebook.

„Azi este ziua Mirabelei Dauer, prietena mea dragă, omul alături de care am numeroase amintiri, pe scenă și în afara ei! Mira este un bun național, prin activitatea ei, prin multele șlagăre lansate în cei 55 de ani de carieră artistică și prin fiecare proiect! Mereu a încercat să iasă din tipare, să fie în atenția publicului și să vină cu noutăți!

Este simbol al genului, iar în spatele cortinei este un om sensibil, cu atitudine, cu forță pentru a merge mai departe, cu seninătate și cu multă înțelepciune! Este vulcanică, mereu are vorbele la ea, nu stă mult pe gânduri și are un suflet tare bun! Îi doresc ani mulți de viață și de scenă, să putem face alte și alte momente de aur împreună! Să ne trăiești, Mira!”, a scris Paul Surugiu.