Gabriela Dinu Știri 24.04.2023 09:32

Mihai Mitoșeru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Mihai Mitoșeru: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, familie, afaceri

Mihai Mitoşeru s-a născut pe 5 iulie 1975 în Bucureşti şi este un cunoscut actor şi om de televiziune român. Totodată, Mitoşeru este chemat ocazional şi la prezentarea diverselor evenimente private ori concerte.

Este absolvent al UNATC, secţia de actorie, şi în prezent este colegul Andreei Mantea la Kanal D, prezentând împreună emisiunea Se strigă darul.

Ce scrie în CV-ul lui Mihai Mitoşeru?

A mai lucrat în trecut şi la Antena 1 şi Antena Stars şi recent a şi-a sărbătorit ziua de naştere printr-opetrecere spectaculoasă, la care a luat parte toată lumea bună din showbiz-ul românesc, inclusiv Noemi, fosta lui soţie.

În prezent, Mitoşeru este singur, după mai mulţi ani în care a fost căsătorit cu Neomi. În 2002 cei doi se cunoşteau şi legau o relaţie de dragoste, dar în faţa ofiţerului de stare civilă ajungea abia în 2015 şi căsătoria în faţa lui Dumnezeu a avut loc şi ea cu întârziere, după ce tatăl lui Noemi s-a stins în mold surprinzător.

Cei doi au anunţat decent despărţirea, fără să urmeze un scandal în presă privind motivele, şi chiar au rămas buni prieteni. Dovadă stă şi faptul că Noemi a fost chiar la petrecerea lui aniversară.

Date Biografice Mihai Mitoşeru: înălțime, greutate

Nume complet: Mitoşeru Mihai
Data naşterii: 5 iulie 1975
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: divorţat de Noemi
Înălţime: 1,83 m
Greutate: 80 kg

Despre motivele rupturii dintre cei doi a vorbit chiar Camelia Mitoşeru, mama actorului, care a avut o relaţie extraordinară cu Noemi şi pe care ar dori oricând să o aibă ca noră.

„Aici a intervenit ceva. Un pic de depresie din partea ei. S-a schimbat ceva în căsnicia ei. (…) El are speranța că își va reveni, ea are speranța că se mai poate și fiecare e separat’, a mai povestit mama lui Mihai Mitoșeru. „El era foarte cald și ea era foarte rece. Nu cred că faptul că a vrut un copil a fost o problemă. Cred doar că a fost o întâmplare. Ea a mers la doctor și a făcut tratament, dar totuși nu a rămas însărcinată’, a adăugat aceasta.

Recent, Mitoşeru a trecut printr-o cumpănă, după ce mama sa a suferit o operaţie pe creier, teribil de grea. În prezent, Camelia Mitoşeru se recuperează după această intervenţie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Leo de la Strehaia
Mădălin Ionescu
Zanni
Andreea Mantea