Gabriela Dinu Știri 14.02.2022 19:20

Mihai Budeanu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, soție, venituri la 3 Sud Est

Mihai Budeanu: CV, vârstă, înălțime, afaceri, familie, soție, venituri la 3 Sud Est

Mihai Budeanu este un cântăreţ român, component al trupei 3 Sud Est, născut pe 3 iunie 1976, în Constanţa.

Alături de Laurenţiu Duţă şi Viorel Şipoş, acesta a format trupa 3 Sud Est în 1997, după ce iniţial a lucrat ca dansator alături de Viorel pentru a-l acompania pe Laurenţiu, care avea o carieră solo.

Ce scrie în CV-ul lui Mihai Budeanu, de la 3 Sud Est?

După o lună de când s-au lansat pe piaţă, cei de la 3 Sud Est au făcut ravagii pe piaţa muzicală din România şi piesele lansate de ei au ţinut primele locuri din topurile muzicale româneşti. În 2008, trupa s-a destrămat, dar în 2014 s-au reunit cu promisiunea că nu se vor mai despărţi vreodată.

A avut şi el o perioadă în care a cântat solo, lansând un singur album, în 2007, denumit Negrutzu, după porecla pe care o avea. A participat şi la Dansez pentru tine, celebra emisiune de la Pro TV, în 2007. Perechea formată din Mihai Budeanu şi Claudia Furpass a fost însă a treia echipă ce a fost eliminată în acest sezon.

Mihai Budeanu este căsătorit cu Emma în 2005, o femeie alături de care avea o relaţie de peste 12 ani. Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii, o fetiţă şi un băieţel.

Date Biografice Mihai Budeanu: înălțime, greutate

Nume complet: Mihai Budeanu
Data naşterii: 3 iunie 1976
Locul naşterii: Constanţa, România
Parteneră: Emma Budeanu
Greutate: 80 kg
Înălţime: 1,74 m

În 2020, în timpul pandemiei de coronavirus, Mihai Budeanu a trecut printr-o cumpănă teribilă. S-a infectat cu temutul coronavirus şi corpul i-a fost la un pas de a ceda. Colegii săi de trupă au făcut atunci apel inclusiv la rugăciune, pentru ca viaţa lui Mihai Budeanu să fie salvată.

După un tratament inovator, cu plasmă de la oamenii care au trecut cu succes prin COVID, Mihai Budeanu şi-a revenit, după ce a stat internat pentru mai mult timp la secţia de Terapie Intensivă de la Spitalul Municipal din Medgidia.

Dacă doreşti să-i ai pe băieţii de la 3 Sud Est la un concert la un eveniment, trebuie să ştii costurile. Ei bine, aceştia percep suma de 5000 de euro pentru o reprezentaţie de o oră.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Tavi Colen
Carla’s Dreams