Gabriela Dinu Vedete 28.10.2023 16:44

Mihai Alexandru: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Mihai Alexandru: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Mihai Albu este unul dintre participanţii emisiunii America Express şi iubit al Iuliei Albu, alături de care a plecat în competiţia de la Antena 1. Face bani din afacerile din domeniul publicităţii.

Iulia Albu a fost căsătorită cu Mihai Albu şi au împreună o fiică, pe nume Mikaela. După divorţ, aceasta şi-a refăcut viaţa şi s-a cuplat cu Mihai Alexandru, un bărbat de care nu se auzise până atunci în lumea mondenă.

Mihai Alexandru a urât-o pe Iulia Albu

De aceea şi relaţia lor este în continuare una discretă. Până să se facă presiuni asupra Iuliei din partea fanilor, nu se ştiau foarte multe despre Mike, aşa cum i se zice iubitului celebrului designer. Acum, au plecat împreună în America Express şi fac deliciul fanilor cu experienţa lor.

„Ne-a făcut cunoștință o prietenă. A fost un blind date, practic„, a povestit Iulia Albu despre cum l-a cunoscut pe Mike, iar acesta a continuat destăinuirile: „A venit ea în vizită, eu locuiam la Londra. Ca s-o impresionez, am dus-o într-un castel. Și, la un moment dat, am decis să facem sport. Bineînțeles că s-a echipat, era de sus până jos toate firmele de sport. Am alergat trei metri și a spus: «Au, au! Mi-am făcut ceva la un mușchi». Eu, bineînțeles, că am crezut-o inițial, dar era vrăjeală”, a declarat şi Mihai Alexandru.

Mike Alexandru are afaceri de succes

Nu s-au plăcut din prima, dragostea a venit pe parcurs, pentru că aşa cum povesteşte Iulia Albu, Mihai Mike Alexandru era mult prea arogant pentru gusturile sale: „A fost ură la prima vedere. A fost ceva reciproc. Nu, era foarte bine îmbrăcat, dar era foarte arogant. Iar el a avut aceeași părere despre mine. După 5 minute, era să ne încăierăm. Era și prietena noastră la masă, ne-am despărțit amiabil și ne-am auzit din nou după două luni, când el m-a sunat și a spus: «Bună, sunt Mike. M-am gândit că ar fi o idee bună să ne vedem». Și m-am gândit: «OK»“.

Mihai Alexandru face bani din propriile afaceri, din domeniul publicităţii şi a marketingului şi s-a mutat din Londra în România doar de dragul Iuliei: „A studiat vioara la Londra. A plecat la vârsta de 13 ani cu bursă. Dar ulterior, din cauza unei probleme la un umăr, a trebuit să renunţe la această pasiune şi a lucrat foarte mult în publicitate şi marketing”, a spus designerul despre Mike.