Gabriela Dinu Vedete 20.08.2023 19:31

Mihaela Tatu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Mihaela Tatu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Mihaela Tatu este o cunoscută prezentatoare TV din România, născută pe 7 aprilie 1963 la Mediaş, judeţul Sibiu. A fost căsătorită timp de 16 ani, dar odată ajunsă la Bucureşti, pe vremea când avea 38 de ani, aceasta a divorţat.

Este, în acest moment, retrasă din viaţa publică, după ce a trecut printr-o cumpănă teribilă. În 2011, aceasta a fost diagnosticată cu fibrom uterin, a suferit o intervenţie chirurhicală de urgenţă pentru care a avut nevoie de mult timp de recuperare. Acela a fost momentul în care a decis să spună pas carierei şi a dispărut din lumina reflectoarelor pentru a se axa pe recuperare şi tratament.

Ce scrie în CV-ul Mihaelei Tatu?

De-a lungul timpului, Mihaela Tatu a prezentat emisiunile Viaţa bate filmul, de la Pro TV, în 2000, De 3x femeie, în 2001 la Acasă TV şi Celebri sau nu, la Antena stars, în 2008.

După 22 de ani în televiziune, Mihaela Tatu a devenit trainer acreditat ANC în Tehnica si Arta Livrarii Discursului, adică aşa cum spune chiar ea, este „‘antrenor’ pentru limbajul paraverbal si nonverbal. Adica… si mai adica smile, dictie, intonatie, ritm, volum, gestionarea emotiilor, respiratie, improvizatie, calibrare energetica la public, contact vizual, atitudine… Mai precis invat oamenii cum sa ajunga la sufletul celor din jur printr-un discurs”.

Cine este Ioana, fiica Mihaelei Tatu?

Aceasta mai face bani şi vânzându-şi vocea. Cum face asta? Ei bine, este voice over pentru desene animate şi audiobook-uri, dar şi speaker motivaţional.

Mihaela Tatu are şi un copil, pe nume Ioana, care are 38 de ani şi este stabilită în Berlin, Germania. De profesie programator, fiica Mihaelei Tatu face bani frumoşi peste graniţă în industria IT.

Are un câine pe nume Gore şi în timpul liber se dedică frumosului, aşa cum îl vede şi îl simte ea: „Soarele, padurea, apa si verdele. O zi de leneveala. Muzica lui Katie Melua. Baia lunga de seara care imi alunga oboseala si incordarea de peste zi. Rujul rosu. Filmele de aventura. Lectura de seara pe fotoliul din ratan, de sub lampadarul cu lumina calda. Un spectacol de orice fel de dans. Zilele in care mai ies la echitatie. Trandafirul rosu din glastra de pe noptiera. Ceaiul cu biscuiti de dimineata. Diminetile si serile si zilele si viata in toata splendoarea ei complexa. Dumnezeirea din noi”, a scris Mihaela Tatu pe blogul său.