Gabriela Dinu Știri 04.01.2022 11:42

Marius Csampar: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, cazier, salariu

Marius Csampar: CV, vârstă, înălțime, greutate, familie, cazier, salariu

Marius Csampar este unul dintre cei mai de temut criminali din România, care fusese condamnat la închisoare pe viaţă pentru ororile pe care le comisese.

A ucis şase oameni şi totuşi un complet de judecată l-a eliberat condiţionat, deşi avea de ispăşit o condamnare pe viaţă, acesta a fost eliberat după 22 de ani petrecuţi în închisoarea din Drobeta Turnu Severin.

Cine este, de fapt, Marius Csampar?

Cu riscul de a fi oripilaţi, Marius Csampar a povestit despre cum a ajuns să ucidă, fără pic de milă: „Nimeni nu se naște asasin. Devii pe parcurs. Crima e cea mai ușoară faptă. Adică e ca și țigara, ca mersul pe bicicletă. Dacă ai băgat o data țigara în gură, te înveți!”

Prima victimă care i-a căzut în 1993 este o femeie, după care, la doar câteva luni a omorât un bărbat care nu a vrut să îl ajute pe bani, apoi şi pe prietenul care aflase de faptele sale şi voia să îl reclame la Poliţie. A scăpat de trupul său, pe care l-a aruncat într-un canal, iar capul l-a aruncat într-un lac. A ucis din nou un prieten, pe care îl suspecta că ar putea să îl spună autorităţilor. A continuat cu uciderea gazdei la care stătea şi ultima persoană căreia i-a pus capăt zilelor a fost un alt prieten, alături de care comitea tâlhării.

Date Biografice Marius Csampar: înălțime, greutate

Nume complet: Marius Csampar
Data naşterii: 14 februarie 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Parteneră: singur
Greutate: 70 kg
Înălţime: 1,75 m

A fost prins la vârsta de 22 de ani, atunci când a fost condamnat pe viaţă. Avea doar 16 ani atunci când a ucis pentru prima dată şi, deşi a lucrat de fiecare dată singur, este suspectat că ar fi autorul şi a altor crime oribile, al căror autor a rămas necunoscut.

Nu este căsătorit, dar după ce a fost eliberat şi-a găsit rapid o iubită. Online-ul a luat imediat foc şi majoritatea au avertizat-o pe aceasta că ar putea fi a şaptea victimă a lui Csampar.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Alex de la Orăştie
George Simion
Roxana Ciuhulescu
Robert Niţă
Dan Bursuc