Gabriela Dinu Vedete 10.07.2023 11:14

Marian Olaianos: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Marian Olaianos: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Marian Olaianos este un cunoscut comentator sportiv din România, născut pe 1 octombrie 1975. Este căsătorit cu Elisa Olaianos, alături de care are două fete, pe Marissa şi Anastasia Olaianos.

A fost premiat de TV Mania cu distincţia de cel mai bun comentator sportiv şi pe bună dreptate, căci este unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti din breasla în care a intrat înainte de anii 2000.

Cine este Marian Olaianos?

Acesta a fost implicat într-un scandal uriaş, după ce a fost filmat bruscându-şi o colegă din TVR. Este vorba despre Nadine Vlădescu, de la TVR Clutural. Şi povestea de abia acum începe să devină interesantă. Se pare că alături de Naide, Marian Olaianos avea o relaţie extraconjugală de ceva timp.

„Olaianos m-a înjurat, m-a lovit cu palmele, cu pumnii și cu un set de chei, m-a strangulat și m-a dat cu capul de perete”, a mărturisit Nadine Vlădescu. La rândul său, Marian Olaianos a încercat să se scoată şi a reclamat că a fost hărțuit sexual.

Scandal monstru cu amanta din TVR

Asta se întâmpla pe 17 octombrie 2022, iar camerele de supraveghere au surprins întregul moment. Olaianos pătrunde în clădirea TVR în jurul orei 13:30, urmat de colega şi amanta sa, Nadine. La un moment dat, pesemne că cei doi amorezi aveau o dispută verbală, Olaianos se întoarce către ea, o strânge de gât şi o împinge spre perete. Cei doi se calmează şi urcă pe scări, moment în care comentatorul sportiv zăreşte camerele de supraveghere şi realizează că a comis-o, gesticulând din nou, nervos, către ele. Nadine a depus plângere şi Olaianos era concediat de către Televiziunea Română.

„Filmarea din TVR reprezinta o mica parte, nu si ca gravitate, a agresiunii lui Marian Olaianos asupra mea: strangularea in forta si lovirea cu capul de perete. Acesta nu a fost nici pe departe primul gest de violenta al lui Olaianos asupra mea din ziua respectiva, el lovindu-ma cu palmele, pumnii, cheile si picioarele in biroul lui, cu usa inchisa, dar si pe holurile si in afara televiziunii”, sună o parte din plângerea lui Nadine.

Date Biografice Marian Olaianos

Nume complet: Olaianos Marian
Data naşterii: 1 octombrie 1975
Parteneră: Elisa Olaianos