Gabriela Dinu Vedete 07.08.2023 21:48

Maria Obretin: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Maria Obretin: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Maria Obretin sa născut pe 4 ianuarie 1978 la Călăraşi şi este o actriţă cunoscută din România, de film, scenă, televizune şi voce. O recunoaşteţi cu siguranţă din rolul pe care l-a interpretat în serialul Clanul de la Pro TV. Dar haideţi să aflăm mai multe despre frumoasa Maria Obretin.

Maria Obretin o interpretează pe Sofia Tobă în serialul Clanul, fiind distribuită în sezonul doi al serialului în care mai joacă şi Theo Rose, George Mihăiţă sau Carmen Simionescu.

Cine este Maria Obretin şi ce scrie în CV-ul ei?

A studiat în oraşul natal la Liceul Mihai Eminescu, după care s-a mutat în Bucureşti pentru a studia la Facultatea de Litere, secţia limbi clasice. A intrat apoi la actorie chiar de la prima încercare şi a finalizat studiile de specialitate la clasa profesoarei Sanda Manu, în 2003. „Doamna Sanda Manu a fost mentorul meu. A fost profesoara la care am visat de când eram mică și nu m-a dezamăgit. Deșteaptă, exigentă, cu o energie teribilă. Ridica mereu ștacheta. Era o provocare continuuă să lucrezi cu dumneaei. Asta m-a antrenat pentru anii grei care au venit după”, spune Maria Obretin. A fondat Teatrul Desant alături de alţi tineri din teatru, în 2005.

Ca actriţă de scenă, aceasta a fost distribuită în Teatrul Act din 2003, Teatrul Luni de la Green Hours în 2003 şi Noi 4, un spectacol aparţinând prietenei Lia Bugnar, fosta iubită a lui Anghel Damian.

Maria Obretin are în filmografia sa şi o serie de nume celebre, precum: DN 1 A, Vaca finlandetă, Funeralii fericire, Carmen, Bucureşti NonStop, A Quiet Place, 6,9 pe scara Richter, Octav şi Călugăriţa. A fost distribuită ulterior în serialele deja cunoscute cum sunt Umbre, Vlad şi Clanul.

Date Biografice Maria Obretin

Nume complet: Maria Obretin
Data naşterii: 4 ianuarie 1978
Locul naşterii: Călăraşi

Despre viaţa personală a Mariei Obretin nu se ştiu foarte multe lucruri, ea nu s-a afişat niciodată cu vreo figură masculină la evenimente. Şi-a dedicat viaţa întreagă carierei şi acum soarta o răsplăteşte. Nu a făcut avere din asta, dar reuşeşte să câştige bani frumoşi din fiecare rol în parte, pe care îl negociază separat.