Gabriela Dinu Vedete 19.07.2023 12:34

Maria Iordanescu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Maria Iordanescu: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Maria Iordănescu este fiica fostului selecţioner al României, Anghel Iordănescu. Tânăra cu ochii albaştri este de profesie jurnalistă. Mai are trei fraţi, Edward, Alexandru şi Andrei şi toţi patru copiii lui „Tata Puiu” i-au împărtăşit dragostea pentru cele sfinte, inclusiv Maria este foarte religioasă din fire şi cel mai mare fan al tatălui său.

Aceasta era adesea surprinsă de oamenii prezenţi la meciurile tatălui său în fotografii în timp ce plângea de emoţii: „Tata este totul pentru mine şi am avut mult de muncit ca lumea să nu spună că sunt doar fata lui Iordănescu”.

Cine este Maria Iordănescu şi ce scrie în CV-ul ei?

Maria Iordănescu este născută în Bucureşti, este absolventă a Academiei de Studii Economice, dar pentru că nu a mai atras-o atât de tare domeniul după finalizarea studiilor, aceasta a decis să urmeze cursurile unei şcoli de jurnalism pentru a profesa în domeniu.

Primul job în presă a fost ca prezentatoare a ştirilor sportive de la Look TV Plus, apoi a primit la acelaşi post o emisiune care prezenta picanteriile din vieţile marilor sportivi. Maria a luat un interviu ce a fost urmărit de o ţară întreagă, acasă la Gigi Becali. Mai exact, la palatul din Aleea Alexandru.

Deşi are doar 26 de ani, Maria Iordănescu este deja soţie şi mamă. Pare greu de crezut în vremurile noastre, când tinerii se căsătoresc tot mai târziu şi devin părinţi la vârste mai înaintate. Aceasta a fost cerută de soţie de soţul său, Teodor Măgureanu într-un cadru de vis, oferindu-i un superb inel cu piatră preţioasă de culoarea smaraldului. Au împreună o fetiţă, care îi împlineşte atât pe ei, cât şi pe bunici.

Cine a cununat-o pe Maria Iordănescu?

Naşii de cununie la nuntă i-au fost Gigi şi Luminiţa Becali, numai că acesta a refuzat să ia parte la petrecerea de nuntă, motivând că nu mai poate asculta muzică. Nici la petrecerea de botez organizată de una dintre fiicele sale nu a venit din acelaşi motiv.

Maria a profesat până aproape de venirea sorocului, drept dovadă stând fotografiile din redacţia Prima Sport. Acolo, ea prezenta ştirile sportive şi avea un salariu de 1000 de euro.

Date Biografice Maria Iordănescu

Nume complet: Iordănescu Maria
Data naşterii: 1997
Partener: Teodor Măgureanu