Gabriela Dinu Survivor Romania 08.01.2024 14:39

Maria Chiţu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România 2024

Maria Chiţu: CV, vârstă, familie, biografie, avere, afaceri – concurentă Survivor România 2024

Maria Chiţu este model de profesie, are 22 de ani şi, în 2021, aceasta a obţinut locul 4 la Survivor România, care se difuza la Kanal D. Acum, „războinica” a fost cooptată în show-ul Survivor 2024, care reuneşte care reuneşte cei mai apreciaţi concurenţi din sezoanele precedente.

Nu este sportivă, dar are o condiţie fizică de invidiat, dobândită din meseria care îi aduce banii, aceea de dansatoare latino. Înainte de a ajunge în Republica Dominicană, în ediţia anterioară, aceasta şi-a amenajat în curtea casei sale un traseu asemănor celui de la Survivor, totul pentru a se putea antrena şi pregăti pentru probele de foc.

Ce mai face Maria Chiţu de la Survivor

A încercat să studieze, dar nu s-a regăsit. S-a înscris la Academia de Şiinţe Economice, dar a abandonat după un an, spunând că nu asta îşi doreşte cu adevărat. A continuat să danseze, fapt pe care îl făcea încă de la vârsta de 15 ani. A făcut bani şi din cariera de model, având contracte de imagine cu mai multe case de modă. Aceasta provine dintr-o familie de profesori din Bucureşti şi mai are un frate şi o soră.

După ce a participat la ediţia din 2021, Maria Chiţu şi-a deschis o şcoală de dansuri latino pentru copii. A avut succes şi în dragoste imediat după revenirea din Republica Dominicană, găsindu-şi sufletul pereche. Nu a vrut să ofere prea multe detalii despre cel care i-a furat inima, însă a mărturisit că a ajutat-o foarte mult în readaptarea la viaţa de acasă, de după Survivor.

Din 16 ianuarie Survivor România 2024 le aduce telespectatorilor emoţia competiţiei din Republica Dominicană. Pro TV le oferă şansa abonaţilor Voyo să vadă ediţiile înaintea celorlalţi, dacă achită un abonament. Pe lângă Maria Chiţu, desemnată în echipa Războinicilor, au mai plecat în Dominicană alţi nouă războinici: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3) şi Maria Lungu (sezonul 4).

De partea cealaltă, din echipa Faimoşilor vor face parte Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).