Gabriela Dinu Vedete 19.10.2023 09:15

Manuela Harabor: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Manuela Harabor: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Manuela Hărăbor este o actriţă din România, născută pe 2 aprilie 1968 la Bucureşti. Este absolventă a Universităţii Naţionale de Artă teatrală şi Cinematografică Ion Luca Caragiale din Capitală.

Şi-a făcut debutul în cinematografie în 1972, pe când avea doar 4 ani, în filmul Veronica, dar celebră a devenit cu adevărat graţie rolului Siminei, din filmul Pădureanca, în 1987.

Ce scrie în CV-ul Manuelei Hărăbor?

Manuela mai are o soră, iar tatăl său era machetist pentru cinematografie la studiourile din Buftea, în timp ce mama era sculptor. Avea doar 18 ani când era distribuită în rolul vieţii sale şi abia după reuşea să se înscrie la facultate. După rolul Siminei din Pădureanca, Manuelei Hărăbor i se zice şi în prezent „Pădureanca”.

La ea, a fost mai întâi practică şi mai apoi studiile. A primit apoi numeroase roluri, precum „Rochia alba de dantela„, ” Lacrima cerului”, ” Doi haiduci si o crasmarita”, „Crucea de piatra”, ” Invisible: The Chronicles of Benjamin Knight”- produs de Charles Band, ” Meurtres par procuration”, ” Camera ascunsa”. Pe Manuela Hărăbor aţi văzut-o şi la TV, în filme produse special, precum Un pas înainte, Doctori de mame, Fetele marinarului, iar ca piese de teatru are la activ numeroase roluri, în producţii precum Scandal în culise, Te iubesc? Te iubesc”.

Cu cine s-a iubit Manuela Hărăbor?

Manuela Hărăbor a fost căsătorită de trei ori. Prima căsnicie a fost cu Soli Shaltielcare, un israelian putred de bogat, care de dragul ei a deschis Studiourile Kentauros şi alături de care s-a mutat în Statele Unite ale Americii, unde au locuit timp de şase ani, în care s-a lăsat complet de actorie. „În America am fost soție și atât. Am încercat să-mi mențin căsnicia cum am știut mai bine. Din păcate”.

Manuela s-a implicat apoi într-o relaţie cu scriitorul Dan Chişu, alături de care are un băiat, ce suferă de autism, pe nume Andrei. “Relaţia mea cu Manuela a fost temporară. Se spune că Andrei e copilul meu. Dacă e sau nu e, asta n-o ştie decât Dumnezeu”, povestea Dan Chişu.

Din 2012, Manuela Hărăbor a fost căsătorită cu actorul Rareş Stoica, iar acesta a părăsit-o în cele din urmă, după ce a simţit că nu i se mai acordă atenţia pe care ar fi meritat-o în mod normal: ”Nu mai sunt împreună. El nu a mai vrut să fie cu ea, se pare din cauza faptului că Manuela îi dă mai multă atenţie băiatului ei”, povesteau apropiaţii lor la momentul despărţirii.