Gabriela Dinu Vedete 14.09.2023 15:18

Magicianul Robert Tudor: CV, Varsta, Biografie ocupatie, familie, surse de venit, tarif

Magicianul Robert Tudor: CV, Varsta, Biografie ocupatie, familie, surse de venit, tarif

Robert Tudor, pe numele său de scenă Magicianul Robert Tudor, s-a născut pe 7 decembrie 1984 în Bucureşti şi este de profesie entertainer, magician şi iluzionist.

A devenit celebru pentru participările în multiplele emisiuni de genul celor de talente, cum este inclusiv Românii au Talent. Totodată, este protagonistul show-ului devenit viral call baby.

Cine este Robert Tudor şi ce studii are în „magie”

Avea doar 19 ani atunci când a descoperit că este atras de magie, a obţinut un certificat în acest domeniu la Şcoala de Realism Fantastic din Viena şi a susţinut de atunci show-uri în Copenhaga, Gothenburg, Bruxelles, Londra sau Chişinău. Din 2003, au început şi apariţiile în emisiunile TV din România, precum La Măruţă, Neaţa cu Răzvan şi Dani, Vorbeşte lumea, Ce spun românii, Jocuri de celebritate şi altele.

A obţinut invitaţii la iUmor, Next Star şi Revelionul cu Dan Negru, toate pe Antena 1, iar în 2015 a participat la petrecerea televizată de Revelion a celor de la Pro TV. Din 2012, a început să ia parte la show-urile de improvizaţie ale lui Mihai Bobonete şi Cătălin Neamţu, de la Cafe Deko. A participat la Românii au Talent, sezonul 5, unde a ajuns până în finala competiţiei. A fost co-prezentator al Vocea României Junior alături de Mihai Bobonete în perioada 2017 – 2018, iar în 2021 a avut un show alături de Cătălin Măruţă, intitulat „Pe bune”.

Cât te costă dacă vrei să fii magician, ca Robert Tudor?

De mai mulţi ani, Robert Tudor este căsătorit cu o frumoasă blondă pe nume Elena, pe care nu o scoate prea des în lume, la evenimentele mondene. Tudor se afişează însă pe site-urile de socializare alături de frumoasa lui familie, având şi doi copii cu Elena.

Magicianul Robert Tudor oferă diverse servicii de entertaining, la petrecerile de copii, nunţi, evenimente de magie, evenimente corporate, dar şi promovare de produse.Pe site-ul său oficial nu se regăsesc tarife, ci un număr de telefon unde puteţi lua contact pentru a primi o ofertă personalizată. Pe acelaşi site al său vă puteţi achiziţiona diverse obiecte cu care să practicaţi magia la voi acasă, dacă sunteţi interesaţi, precum este Trusa magicianului (pe care o vinde cu 109 lei), Bagheta Magică şi alte instrumente şi accesorii.

Date Biografice Robert Tudor

Nume complet: Robert Tudor
Data naşterii: 7 decembrie 1984
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Elena Tudor