Gabriela Dinu Vedete 08.12.2023 10:01

Madalina Cretan: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Madalina Cretan: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Mădălina Creţan a devenit cunoscută publicului românesc după un eveniment tragic din viaţa ei: moartea soţului său, nimeni altul decât cântăreţul Nosferatu.

Pe 16 octombrie 2022, Nosfe, pe numele său real Darius Vlad Creţan, se stingea în mod surprinzător, la scurt timp după ce susţinuse un concert în care acuzase stări de rău. Mădălina Creţan are 35 de ani şi este de profesie blogger, dar are şi o carieră ca actriţă. Aceasta a jucat alături de soţul său în producţia românească numită Legaţii.

Cum l-a cunoscut Mădălina Creţan pe Nosfe, regretatul său soţ

„Sunt soţie, mamă, blogger, iubitoare de viaţă, de animale, de natură… şi de familie… foarte mult!” spune Mădălina Creţan atunci când se prezintă. Pentru ea, moartea lui Nosfe a fost o adevărată dramă, pe care nu crede că o va depăşi vreodată, dar se străduieşte să îşi păstreze soţul viu în amintirea ei şi a fiicei lor.

„Nu se va mai naște în lumea asta alt suflet ca al tău…te-au iubit atât de mulți oameni și n-ai înțeles o secundă ce om mare ai fost și ce suflete pustiite ai lăsat aici…”, sunt doar câteva dintre rândurile pe care Mădălina Creţan le postează cu tristeţe şi dor, după ce a rămas văduvă.

Mădălina Creţan i-a fost amantă lui Nosfe

Cei doi au participat împreună şi la show-ul culinar Chefi la cuţite de la Antena 1, unde au strâns numeroşi fani, care îi admirau pentru relaţia de iubire şi parteneriatul pe care îl aveau.

Atunci când l-a cunoscut pe Nosfe, Mădălina a tras adânc aer în piept, el avea deja o relaţie, iar ea rămăsese însărcinată, după cum povestea chiar ea: ,,Din păcate pentru el, la începutul relației noastre s-a aflat într-o situație dificilă.

Trebuia să aleagă între o relație de 5 ani și o relație proaspătă, care nu era tocmai relație și… I-a fost foarte greu să se hotărască, iar eu sunt destul de deschisă și a fost ceva gen: ”Dai pasărea din mâna pe cioara de pe gard”. I-a luat vreo 9 luni să se hotărască. O sarcină (râde). Am suferit”, mărturisea Mădălina.