Gabriela Dinu Vedete 09.04.2023 10:42

Mădălina Badea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, venituri

Mădălina Badea: CV, vârstă, înălțime, greutate, avere, venituri

Mădălina Badea este soţia lui Dan Badea, om de televiziune şi umorist. Aceasta este de profesie jurnalistă, dar nu este una dintre cele care apar pe primele pagini ale ziarelor de tip tabloid.

Totuşi, Mădălina Badea a apărut în presă de mai multe ori după ce a discutat despre mariajul soţului său cu Lora. Cântăreaţa s-a iubit mai mulţi ani cu Dan Badea şi s-a spus chiar că acesta ar fi fost violent. S-au despărţit, iar Dan s-a cuplat cu actuala soţie, Mădălina, în timp ce Lora a ajuns din nou în mijlocul unui scandal, după ce s-a căsătorit cu Ionuţ Ghenu, fost iubit al prietenei sale, Doiniţa Oancea.

Cu ce se ocupă Mădălina, soţia lui Dan Badea?

Mădălina şi Dan Badea sunt căsătoriţi din 2017, au împreună un băieţel şi duc o viaţă frumoasă şi liniştită. Numai că nu a fost totul roz încă de la început, iar Mădălina a povestit în timpul unui roast de la iUmor, unde Dan Badea lucra, câteva detalii despre trecutul soţului şi relaţia lui cu Lora: „Am acceptat să fiu cu el pentru că este un tip sincer. Când ne-am cunoscut mi-a vorbit ore în șir despre angoasele lui. Mă rog, eu le spun angoase, el le spune foste. Când l-am cunoscut pe Dănuț, l-am căutat pe Google și încă mai primesc reclame la avocați pentru divorț. Când am fost cu Dănuț la notar, să ne cumpărăm casă, m-a ținut strâns de mână de parcă-l înșelasem cu cel mai bun prieten.”

Bineînţeles că Mădălina Badea a făcut referire chiar la fosta soţie a lui, Lora, iar Dan Badea s-a amuzat copios pe seama glumelor negre făcute de soţia sa.

Mădălina Badea este una dintre cele mai discrete prezenţe din TV sau online, acolo unde postează imagini cu familia sa. Într-o formă fizică de invidiat, blondina se ocupă de trupul său la sală şi se străduieşte să aibă o bună alimentaţie.

Date Biografice Mădălina Badea: înălțime, greutate

Nume complet: Badea Mădălina
Data naşterii: 1987
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: Dan Badea
Înălţime: 1,62 m
Greutate: 53 kg

Mădălina Badea încasează venituri din meseria de jurnalist şi în prezent lucrează la Antena Stars, fiind colegă de trust cu soţul său. La trustul Intact aceasta prezintă o emisiune cu difuzare în zilele de weekend.