Gabriela Dinu Știri 20.04.2022 15:51

Luis Stan: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Luis Stan: CV, salariu, vârstă, înălțime, greutate, avere, afaceri, familie

Luis Stan a fost personajul viral al verii de pe Tik Tok. Este recunoscut pentru clipurile sale amuzante şi uneori chiar dubioase care au făcut ravagii în online. „Ce faceţi, băi, băi nebunilor”, plus jocul de picioare aferent, a fost „gluma verii”.

Şi „gluma” continuă, căci de curând Luis Stan a intrat şi în lumea afacerilor. Nu se ştie încă ce avere are, mai mult şi pentru că este abia la început de drum în ale business-ului, însă strategia de marketing este în strânsă legătură cu personajul pe care l-a creat.

Cine este, de fapt, Luis Stan?

Mai exact, micii „cu draci pe ei”, plus platourile sale de pe grătar, sunt produsele cu care Luis Stan îşi face reclamă pe internet în stilul caracteristic. Fie că savurează o bere sau mănâncă o şaroma, clipurile lui Luis Stan fac ravagii pe internet, indiferent în ce mediu sunt postate.

Patron de restaurant în Vitan, Luis Stan a pus preţuri rezonabile la meniu şi oricine îşi doreşte să mănânce aici cu siguranţă îşi va permite o porţie de cartofi prăjiţi, cu doi mici şi o bere.

Se numeşte Bistro la Minut şi este situat pe Calea Vitan 289, București. Un piept de pui costă doar 20 de lei, la fel cum sunt şi pulpele sau fripturile din porc. O porţie de cartofi prăjiţi costă doar 6 lei şi 1 mic doar 3 lei. Mănânci până dai în „boala copiilor”, cum ar zice chiar proprietarul restaurantului.

Date Biografice Luis Stan: înălțime, greutate

Nume complet: Stan Luis
Data naşterii: 1980
Locul naşterii: Bucureşti
Partener: căsătorit
Greutate: 75 kg
Înălţime: 1,70 m

Unul dintre momentele postate de Luis Stan pe internet şi mega-controversat a fost atunci când s-a prefăcut că o bate pe soţia sa, pe motiv că l-ar fi amăgit cu o bucăţică de mâncare, în încercarea de a face o glumă.

A făcut pușcărie și a fost membru al Caranilor

Puţini sunt cei care ştiu adevărata poveste de viaţă a lui Luis Stan. Acesta a făcut închisoare în trecut. Se pare că acesta ar face parte din Clanul Caranilor şi a fost găsit vinovat într-un dosar în care era acuzat de sechestrare de persoane şi complicitate la viol. A stat însă mai puţin decât s-ar fi aşteptat în închisoare, fiind eliberat pentru bună purtare.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Luis Lazarus
Oana Cuzino
Alex Dima
Daniel Buzdugan
Mihai Morar