Ionuț Nițulescu Altceva 03.10.2021 10:43

Loni Willison, fosta soție a unui star din „Baywatch”, trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

Loni Willison, fosta soție a unui star din „Baywatch”, trăiește pe străzi și mănâncă din gunoaie

Loni Willison, fosta soție a starului din Baywatch Jeremy Jackson, a vorbit despre situația dramatică în care a ajuns. De la o viață de lux și o carieră în modelling, a ajuns să trăiască pe străzi, de pe o zi pe alta, cotrobăind prin tomberoane. Tabloidul britanic The Sun a publicat un intrerviu cu Loni, în care aceasta vorbește despre viața sa de acum. Aceasta spune că nu drogurile sau stilul extravagant de la Hollywood a adus-o în aceasta situație, ci “oameni foarte răi”.

Loni Willison suferă de probleme psihice grave

Fosta soție a starului din Baywatch Jeremy Jackson suferă de probleme psihice serioase și are nevoie urgentă de tratament. Deși fostul soț a refuzat să îi ofere ajutorul, foști prieteni influenți s-au oferit să îi plătească un tratament de reabilitare, în valoare de 90.000 de dolari. Aceasta a refuzat și a preferat să se întoarcă pe străzi.

După ce timp de doi ani nu s-a mai știut efectiv nimic de ea, Loni Willison a apărut pe străzi, extrem de murdară, împingând un cărucior cu vechituri și cotrobăind prin tomberoane.

Aceasta a povestit că încearcă să se mențină cât se poate de murdară pentru a evita violurile. În schimb, murdăria nu o ajută și în caz de tâlhărie – acesteia îi sunt furate în mod regulat bunurile.

“Sunt blocată în această situație”, a spus aceasta într-un interviu emoționant. “Chiar dacă aș cere ajutor, nu cred că se mai pot face prea multe pentru mine”, a explicat Loni.

Tags: