Gabriela Dinu Survivor Romania 07.01.2024 14:19

Lola Crudu: CV, vârstă, soţie, ocupație, venituri – Concurentă Survivor România 2024

Lola Crudu: CV, vârstă, soţie, ocupație, venituri – Concurentă Survivor România 2024

Lola Crudu este una dintre concurenţii Războinicilor de la Survivor România 2024, după ce a mai făcut parte din distribuţia emisiunii la primul sezon, pe vremea când se difuza la Kanal D. S-a născut în Chişinău şi a fost una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe care a participat la emisiune.

Este de profesie antrenor de fitness, este meseria care îi aduce bani şi dacă vă întrebaţi de ce nu aţi mai auzit de ea după terminarea emisiunii este din cauza faptului că a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor şi să se dedice job-ului său.

Lola Crudu revine la Survivor România

Mulţi s-au gândit că există o legătură între Lola şi Daniela Crudu, însă nu sunt rude, ci doar au împărţit aceeaşi meserie înainte de a deveni celebre. Au fost dansatoare, Lola a lucrat într-un parc de distracţii din Coreea, iar Daniela a dansat în cluburile de noapte din Capitală.

Lola Crudu a povestit că nu a avut deloc o viaţă uşoară, din contră. A muncit imediat ce a împlinit vârsta majoratului şi a plecat în Coreea de Sud. Acolo a dansat, apoi s-a mutat în Thailanda, unde a locuit timp de trei ani, fiind coregraf şi lucrând ca manager într-un club de noapte.

Date Biografice Lola Crudu: înălțime, greutate

Nume complet: Crudu Lola
Data naşterii: 1992
Locul naşterii: Bucureşti, România
Parteneră: George

Este căsătorită cu George, cel care a cerut-o de soţie la scurt timp după ce s-a întors din Dominicană şi au avut parte de o nuntă ca în poveşti:

„Încerc să-mi găsesc cuvintele, dar nu prea-mi iese. Am în cap un singur gând «Totul a fost perfect!». A fost minunat totul până în cele mai mici detalii. Totul a fost peste așteptările mele, de la cununia civilă, religioasă, la petrecere, absolut totul Perfect! Țin să le mulțumesc tuturor celor care ne-au fost alături în această zi. Doamne, ce oameni extraordinari avem în jurul nostru. Ce familie minunată! Iar soțului meu îi spun că îl iubesc ❤️”, a spus Lola, după cel mai fericit eveniment din viaţa sa.

Lola Crudu face parte din echipa Războinicilor, alături de Alex Delea, Iancu Sterp, Relu Pănescu, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Ştefania Ştefan, Alexandra Duli, Maria Lungu şi Maria Chiţu.