Gabriela Dinu Vedete 04.07.2023 10:19

Livia Bordea: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Livia Bordea: CV, vârstă, biografie, avere, surse de venit, familie

Livia Bordea este soţia lui Cătălin Bordea, celebrul standup-er şi câştigător al emisiunii America Express. Numai că, din câte se pare, aceasta va deveni în curând fosta soţia a glumeţului, deoarece ar fi părăsit căminul conjugal şi nu ar mai fi cale de întoarcere.

Livia s-a născut în judeţul Tulcea, la Măcin, iar înainte de a se căsători se numea Livia Eftimie. Brunetă cu ten măsliniu, aceasta l-a cucerit iremediabil pe Bordea în 2012, iar după doar doi ani de relaţie cei doi şi-au unit destinele. La cinci ani distanţă de când au spus da în faţa ofiţerului de stare civilă, aceştia au făcut şi nunta, într-un cadru de poveste, la care nu au participat decât familia şi apropiaţii, au vrut să aibă parte de o petrecere intimă.

Cu ce se ocupă şi din ce face bani Livia Bordea?

În vârstă de 33 de ani, Livia (încă) Bordea este instructor de kangoo jumps. Face bani, îşi rotunjeşte veniturile şi, în acelaşi timp, arată şi foarte bine, având o siluetă de invidiat şi un trup ca tras prin inel. Înainte de a-l cunoaşte pe Cătălin Bordea, aceasta locuia în Dubai şi lucra ca stewardesă pentru o companie aeriană.

„Când m-am îndrăgostit de ea, m-am îndrăgostit de zâmbetul ei. Îţi umple ziua, îţi da energie când începe să zâmbească. Mă energiza pe vremea când eram cu altcineva. E foarte ruşinos! Mă energiza uitându-mă la pozele ei”, povestea Cătălin Bordea despre începuturile relaţiei lor.

Boala cruntă cu care s-a confruntat Livia Bordea

Fără ca cineva să bănuiască, judecând după postările sale şi fotografiile în care este surprinsă zâmbind cu gura până la urechi, se pare că soţia câştigătorului de la America Express a suferit de boala secolului: depresia. Aceasta şi-a făcut curaj şi a vorbit despre asta cu scopul de a-i ajuta şi pe ceilalţi să treacă peste şi să învingă această boală care îi aduce pe mulţi chiar în pragul sinuciderii:

„Citeam azi undeva că depresia e atunci când corpul tău luptă să supraviețuiască, iar creierul vrea să te omoare. Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot sa trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu.

Date Biografice Livia Bordea

Nume complet: Bordea Livia
Data naşterii: 1990
Înălţime: 172 cm
Partener: Cătălin Bordea

Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineata, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită… Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu știu de ce scriu asta…’