Ionuț Nițulescu Actualitate 02.01.2022 09:45

Live Video România – Polonia. Vezi online meciul de la Campionatul European de handbal feminin

Live Video România - Polonia. Vezi online meciul de la Campionatul European de handbal feminin

România va juca astăzi, 5 decemebrie 2020, cea de a doua partidă din faza grupelor de la Campionatul European de handbal feminin. Partida împotriva Poloniei va fi transmisă la TV de Digisport 1 și Telekom Sport 1, dar avem vești bune și pentru cei care vor să îl vizioneze online. 

România este favorită în partida de astăzi, programată la ora 17:00, dar pentru a fi sigure de calificare, tricolorele trebuie să învingă Polonia la o diferență de scor mai mare decât cea cu care au fost învinse de Germania, 3 goluri. Din fiecare grupă se vor califica mai departe primele trei echipe.

Cum vezi live video online meciul de handbal România – Polonia

Meciul dintre România și Polonia va fi transmis de Digisport 1 și Telekom Sport 1, dar va putea fi vizionat și online, nu doar la televizor. Cei care nu au posibilitatea să vadă meciul la TV pot urmări partida de la Campionatul European de handbal feminin pe platformele online ale televiziunilor, pe Digisport și pe Telekom Sport.

Află cele mai noi Știri Directe urmărind publicația noastră pe Google News. Te poți abona gratuit AICI. Trebuie doar să apeși pe butonul și steluța ”Urmărește”

Lotul României pentru Campionatul European

Portari: Denisa Dedu (CSM Bucureşti), Yuliya Dumanska (Podravka Koprivnica), Ana-Maria Măzăreanu (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud);
Extreme dreapta: Laura Moisă (CSM Bucureşti), Sonia Seraficeanu (CS Minaur Baia Mare);
Extreme stânga: Nicoleta Dincă (CS Gloria 2018 Bistriţa-Năsăud), Ana Maria Iuganu (SCM Gloria Buzău), Alexandra Dindiligan (HC Zalău);
Centri: Eliza Buceschi (CS Rapid Bucureşti), Cristina Laslo (CS Minaur Baia Mare), Ana-Maria Ţicu (SCM Craiova), Andreea Popa (CS Minaur Baia Mare);
Interi dreapta: Laura Popa (CS Rapid Bucureşti), Ana-Maria Savu (SCM Craiova);
Interi stânga: Cristina Neagu (CSM Bucureşti), Anca Polocoşer (CS Minaur Baia Mare);
Pivoţi: Lorena Ostase (CSM Slatina), Alexandra Subţirică-Iovanescu (SCM Gloria Buzău)
Staff: Bogdan Burcea – antrenor principal, Robert Licu – antrenor secund, Jaume Fort Mauri – antrenor cu portarii, Ştefan Ciuntu – preparator fizic, Ioan Radu Cheregi – analist de performanţă, Florin Ciocoiu – medic, , Valentin Cucu – kinetoterapeut, Lavinia Vlangar – kinetoterapeut, Nicoleta Alexandrescu – Team manager, Doru Costică – Media Manager.

România are nevoie de o victorie la mai multe de 3 goluri pentru a fi sigură de calificarea din grupă, dar este suficientă și o victorie la orice diferență de scor, dacă germania nu ar piede meciul din ultima rundă contra Poloniei.