Gabriela Dinu Știri 28.10.2021 18:52

Lista completă a actorilor din serialul Nehir de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Lista completă a actorilor din serialul Nehir de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Nehir este un alt serial turcesc transmis de Kanal D, care a ajuns să fie extrem de apreciat şi urmărit în România. Fanii s-au întrebat cu ce se ocupă şi cum se numesc în realitate actorii lor preferaţi, aşadar venim în sprijinul lor cu detalii despre aceştia.

Serialul turcesc Nehir prezintă povestea unei tinere care luptă să supravieţuiască. Acesta este relativ la început, căci primul episod a fost difuzat în România la jumătatea verii anului 2021.

Cine sunt şi cu ce se ocupă personajele din serialul turcesc Nehir (Baraj)?

Numele său original este Baraj şi este o producţie încărcată de suspans ce urmăreşte povestea lui Nehir Aksu, interpretată de către Biran Damla Yilmaz, o tânără care se luptă pentru propria supravieţuire. A fost abandonată de părinţi în copilărie şi a crescut la orfelinat.

Acolo a cunoscut-o pe Zerrin, interpretată de Sumru Yarucu, cea care îi devenea călăuză şi model, însă nu în cele drepte, din contră. Aceasta a învăţat-o care sunt tainele înşelăciunilor şi după ce eleva avea să-şi întreacă profesoara în măiestrie, acestea deveneau aliate în afacerile lor necurate, minţind că sunt mamă şi fiică, iar Nehir făcea ravagii cu frumuseţea ei.

Citeşte şi:

Lista completă a actorilor din serialul Doctorul Minune de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală
Lista completă a actorilor din serialul Hercai de pe Kanal D. Cine sunt, de fapt, aceștia în viața reală

Despre Biran Damla Yilmaz vă putem spune că este o tânără de doar 24 de ani din Turcia, extrem de apreciată în ţara ei. Este de o frumuseţe răpitoare, iar talentul său actoricesc i-a întregit tabloul de artist desăvârşit. Aţi văzut-o, cu siguranţă, dacă sunteţi fani ai filmelor turceşti de pe Kanal D şi în Suleyman Magnificul, acolo unde avea un rol secundar.

Cei mai importanţi actori din Nehir sunt:

  • Biran Damla Yılmaz- Nehir Aksu;
  • Feyyaz Duman;
  • Burak Yörük  – Tarik Yilmaz;
  • Sumru Yavrucuk  – Zerrin;
  • Iman Casablanca – Zehra;
  • Sait Genay – Orhan;
  • Tuna Orhan – Ekrem