Gabriela Dinu Vedete 10.08.2022 18:46

Laura Muşuroaea: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri, salariu

Laura Muşuroaea: CV, vârstă, greutate, înălțime, familie, biografie, avere, afaceri, salariu

Laura Muşuroaea este un cunoscut blogger din România, angrenată în prezent în cea mai nouă competiţie de la Antena 1, Splash! Vedete la apă.

Emisiunea se filmează la Ploieşti, la bazinul olimpic, şi urmează să fie difuzată la TV începând cu data de 11 august. Fanii emisiunii vor vedea câte patru ediţii pe săptămână, în zilele de joi şi vineri, începând cu orele 20:30, plus sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00.

Cine este Laura Muşuroaea, concurenta de la Splash! Vedete la apă?

Laura are aproape 100.000 de urmăritori pe Instagram, acolo unde postează conţinut axat pe zona de beauty pentru femei. Deţine un brand de produse cosmetice de îngrijire corporală şi se recomandă ca fiind „beauty vlogger and mommy” cu normă întreagă. Doar că Laura nu promovează doar clipuri ce conţin diferite ritualuri speciale pentru femei. Nu, aceasta merge des în vacanţe în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii şi îşi împărtăşeşte toate experienţele cu prietenii săi.

La Antena 1, Laura se va lupta pentru premiul în valoare de 10.000 de lei pus în joc săptămânal cu Bănel Nicoliță, surorile Ana și Monica Odagiu, Vlad Craioveanu, Laura Muşuroaea, Irisha, Nick (N&D) și Nick Casciaro, Vica Blochina, Maria Constantin, Gabi Jugaru, Jazzy Jo, Juno, Johny Romano, Laurette, Andreea Bododel, Shift și Ion Șaulescu. După ediţiile preliminare, aceştia se vor putea lupta pentru un loc în marea finală a competiţiei.

Date Biografice Laura Muşuroaea înălțime, greutate

Nume complet: Laura Muşuroaea
Data naşterii: 1990
Locul naşterii: Bucureşti
Partener:
Greutate: 60
Înălţime: 1,71 m

De la Antena 1, aceasta ia oricum un salariu în valoare de 1000 de euro pentru fiecare apariţie în show. Laura Muşuroaea are un băieţel, dar nu afişează o altă prezenţă masculina în viaţa ei pe internet, pesemne că vrea să îşi ţină viaţa privată doar pentru ea sau poate că acesta nu mai există în viaţa lor.

Începând cu 11 august, Laura Muşuroaea va putea fi văzută joi, vineri, sâmbătă şi duminică, la Antena 1.

Citește și alte CV-uri ale personalităților din Showbiz:

Bănel Nicoliţă
Nick de la N&D
Irina Ceban Irisha
Vlad Craioveanu