Ioana Filipescu Știri 17.06.2022 16:22

Laura Andreșan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit

Laura Andreșan: CV, vârstă, înălțime, familie, biografie, surse de venit

Laura Andreșan s-a ”cuminițit”! Nu mai este ”profa de sex”, așa cum era supranumită, ci își dedică timpul fetiței sale, Maria, de patru anișori, pe care o are cu Grasu XXL, dar și profesiei pe care o practică în prezent, de consilier pshilogic.

Cine nu-și aduce aminte de marea escapadă, filmată, a Laurei Adreșan cu celebrii fotbaliști atunci, Adrian Mutu și Cosmin Contra? Au fost ani plini de ”viață” pentru femeia vedetă a tabloidelor, dar schimbarea ei este, acum, cu 180 de grade.

Laura Andreșan câștigă 150 de lei pe ședința de consiliere

Laura a terminat Facultatea de Psihologie a Universității Ecologice din București, iar acum profesează în domeniu. Ține ședințe de consiliere, pentru care primește 150 de lei pentru una singură. E mulțumită de ceea ce face. Avea să și dezvăluie că noua îndeletnicire o prinde foarte bine.

„Am învățat să am încredere în mine, să mă iert, să mă accept, să mă iubesc și să iubesc, dar nu la modul nevrotic. Am mai învățat smerenia, recunosc că mai am de lucru. Și, da!… Îl iubesc pe Freud”, spunea Laura Andreșan atunci când s-a ”lepădat” de păcate.

Laura Andreșan biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Laura Maria Andreșan

Vârstă: 40 de ani

Locul nașterii: Gherla

Înălțime: 1,70 m

Relație: singură

Copii: Maria (4 ani)

Laura Andreșan și celebrul blog ”Profa de sex”

Laura Andreșan și-a făcut blog, după ce devenea psiholog pentru mame și femei. Cea supranumită Profa de sex discuta acolo, pe șleau, despre orice. Avea să renunțe, în ultima perioadă, la blogul care o consacrase.

Și o afacere și-a deschis Laura Andreșan, la Gherla, dar avea să dea faliment. “Gata, tată iubit… îl închidem, așa cum ai plănuit tu să fie. Și s-a jucat și Măriuca, tată drag, în magazinul tău din suflet prețuit, și ți-a întors cu susul în jos toate vopsele și toate piulițele, ne-a pus gălețile în cap, a probat toate măturile. Lichidare stoc, îmbrăcăminte, încălțăminte, produse de uz casnic, produse de grădinărit etc. Strada Armenească nr. 28-Gherla”, anunța Laura Andreșan închiderea magazinului.

Laura Andreșan, relație de 12 ani cu Grasu XXL

Nu mai puțin de 12 ani s-a iubit Laura Andreșan cu Grasu XXL. În urmă cu doi ani, cei doi se despărțeau, iar Maria, fetița lor de patru ani, rămânea cu mama ei. „Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva.

Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, avea să fie anunțul lui Grasu XXL.

La un an de când se despărțeau, Laura Andreșan a lăsat de înțeles că infidelitatea ar fi fost motivul. „Timp de două ore o să vorbim despre tot ce implică trauma infidelității, cum o putem depăși, când merită să încercăm să salvăm relația, ce este de făcut atunci când căminul nu mai poate să fie reparat, cum am parcurs eu acest travaliu și ce repercursiuni există din lupta cu demonul trădării”, spunea Laura, într-un workshop din mediul online, ce a avut ca temă infidelitatea.