Gabriela Dinu Vedete 16.01.2023 09:40

Larisa Ogică: CV, Biografie, Vârstă, surse de venit, afaceri, soţ

Larisa Ogică: CV, Biografie, Vârstă, surse de venit, afaceri, soţ

Larisa Udilă, în prezent Larisa Ogică, este o influenceriţă de la noi, devenită celebră după numeroasele giveaway-uri pe care le-a promovat pe pagina sa de Instagram. Este o fostă participantă la emisiunea Bravo, ai stil! de la Kanal D, acolo unde a lucrat pentru mai mult timp.

A fost model de profesie, însă a renunţat la această meserie, din cauză că îi era mult prea greu să stea departe de casă. A mărturisit că decizia de a lăsa în urmă modelingul a luat-o atunci când se afla singură în străinătate, când de dorul casei şi al iubitului (pe atunci), începuse să se gândească la cele mai negre scenarii.

Cu ce se ocupă, de fapt, Larisa Ogică?

A renunţat, deci, la călătoriile în scopul acestui job, s-a întors în ţară şi s-a axat pe cariera din online şi pe relaţia cu Alexandru Ogică, fost fotbalist, care i-a devenit şi soţ, între timp. Cei doi au împreună un băieţel, pe nume Milan.

Larisa s-a născut pe 30 aprilie 1997 în Bucureşti, are 26 de ani şi este absolventă a Facultăţii de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, de la Academia de Studii Economice din Bucureşti.

A participat la Bravo, ai stil! încă din primul sezon difuzat de Kanal D. În 2017, aceasta a obţinut locul al doilea la Miss Universe România şi începuse să îşi contureze o carieră în televiziune, A fost reporter al emisiunii Teo Show de la Kanal D şi a mai lucrat ca model la agenţiile Attitude Models şi Unique Models.

Larisa, alături de soţul ei, Alexandru Ogică, împreună cu perechea de naşi care l-au botezat pe Milan, Nicole Cherry şi soţul ei. Sursa foto: Instagram
Larisa, alături de soţul ei, Alexandru Ogică, împreună cu perechea de naşi care l-au botezat pe Milan, Nicole Cherry şi soţul ei. Sursa foto: Instagram

S-a cuplat cu Alexandru Ogică în 2014, deşi se cunoşteanu de mai mult timp. „Având în vedere că ne cunoșteam din clasa a II-a, vă dați seama că nu a fost deloc greu să vorbim. Am fost prieteni în ultima perioadă, înainte să fim împreună, și am decis să fac eu primul pas și de ziua lui i-am adus un tort și de atunci am început să fim împreună”, a povestit Larisa despre începuturile relaţiei lor.

Care este legătura dintre Nicole Cherry şi Larisa Ogică?

Au avut o relaţie serioasă şi s-au logodit la câţiva ani după ce a început povestea lor de iubire. Fostul fotbalist a cerut-o de soţie într-un decor de vis, pe malul lacului Cernica, unde a pregătit un covor roşu, presărat cu petale de trandafir, într-un decor feeric.

Pe 23 iunie 2021 s-au căsătorit la Buftea, pe malul lacului, iar Larisa era deja însărcinată în trei luni. Au fost cununaţi de către familia de naşi care a botezat-o pe influenceriţă, dar pe micuţul Milan l-au creştinat cântăreaţa Nicole Cherry, alături de soţul ei.

Larisa face bani frumoşi din propria imagine, are mai multe contracte pe care le promovează pe pagina sa de Instagram. Vorbim despre branduri de haine, în principal, sau produse cosmetice. Aceasta îşi negociază tarifele în funcţie de fiecare contract în parte, atunci când se ia în calcul inclusiv fiecare story sau fotografie postată pe canalul său de Instagram, acolo unde este urmărită de aproape 450.000 de oameni.

Cumpăna Larisei Ogică, după naştere

Imediat ce a devenit mamă, aceasta a trecut prin momente cumplite. Chiar când se gândea că viaţa ei trebuie să fie la apogeu, să treacă prin cele mai fericite momente, Larisa Ogică a clacat şi a ajuns în pragul depresiei. S-a tratat, a reuşit să îşi revină şi a găsit puterea de a le povesti tuturor prin ce a trecut, pentru a-i ajuta şi pe ei la rândul ei:

„E periculoasă rău despresia asta postnatală. Nimeni nu se întreabă de unde vine depresia asta. Dacă nu ai susținere de la cei din jur… Mama m-a ajutat foarte mult cu bebelușul. Eu nu știam pe ce planetă mă aflu. Am zis să las totul să vină natural. Au fost momente în care credeam că e sfârșitul pământului”, şi-a început povestea Larisa.

Timp de aproape două luni, aceasta a trecut printr-un adevărat calvar, plângea fără să ştie de ce sau fără să se poată opri. A detaliat totul în rândurile care urmează: „A ținut cam o lună și jumătate dacă nu chiar două. În primele două săptămâni, seara, începeam să plâng. Plângeam câteva ore, dar fără oprire. Mă suna soacră-mea, mă suna mama. Aveam pur și simplu criza asta de plâns. În orele astea nu stăteam foarte mult lângă copil. Nu puteam să încarc copilul cu energia mea. Cum eram eu agitată, cum era copilul agitat”, a explicat Larisa pe contul său de Instagram.

Larisa Ogică biografie: vârstă, înălțime

Nume complet: Ogică Larisa (fostă Udilă)
Locul nașterii: București
Data nașterii: 30 aprilie 1997
Vârstă: 25 de ani
Înălțime: 1,77 m
Greutate: 55 de kg