Gabriela Dinu Știri 14.06.2021 14:44

La ce oră începe semifinala Chefi la Cuțite și cum poți vedea Live Video Online emisiunea

La ce oră începe semifinala Chefi la Cuțite și cum poți vedea Live Video Online emisiunea

Duminică, 13 iunie, au fost aleşi semifinaliştii emisiunii Chefi la cuţite de la Antena 1. Cel mai iubit show culinar se apropie cu paşi repezi de final, dar câştigătorul se pare că a fost ales deja.

Conform informaţiilor scurse recent din Antena 1, s-ar părea că Narcisa Birjaru ar fi cea care a pus mâna pe marele premiu, în valoare de 30.000 de euro. Dar până nu vom vedea cu ochii noştri nu vom şti, aşadar să ne concentrăm pe etapa care urmează, semifinala.

Când e semifinala Chefi la cuţite 2021?

Duminică seara, când s-au ales concurenţii din penultimul act, Antena 1 a dat lovitura şi a făcut ravagii la capitolul audienţă. Postul Intact a condus topul audienţelor, atât la nivelul publicului comercial, la nivel urban, precum și la nivelul întregii țări. Dorin Voiasciuc și Victorina Matveev au fost ultimii doi concurenţi eliminaţi, ambii din echipa lui chef Sorin Bontea.

Cei nouă concurenţi rămaşi în competiţia de la Antena 1 se vor întrece în această seară în trei probe succesive. Doar trei dintre aceştia vor ajunge în marea finală.

În semifinala de azi, de la ora 20:30, se vor lupta Alexandru Bădiţoaia, Valentina Ioniţă, Narcisa Birjaru din echipa lui Cătălin Scărlătescu, Ştefan Borleanu, Cătălin Amarandei, Keed şi Florin Revesz din echipa lui Florin Dumitrescu şi Elena Matei, alături de Rikito Watanabe, din echipa lui Sorin Bontea. Ei sunt cei nouă concurenţi care vor da tot ce au mai bun în această seară.

Cum poţi vedea online semifinala şi finala Chefi la cuţite?

Semifinala se va desfăşura pe parcursul a două zile. Prima două probe vor fi difuzate luni, de la 20:30, iar marţi se va vedea şi a treia probă a semifinalei. Marea finală Chefi la cuţite 2021 va avea loc miercuri, de la ora 20:30.

Pentru cei care nu reuşesc să ajungă în faţa televizoarelor pentru a urmări ultimele ediţii Chefi la cuţite, pot accesa Antena Play. Acolo vor fi disponibile toate emisiunile, nu doar Chefii, însă contra-cost. Aşadar, pe antenaplay puteţi vedea în format live video semifianalele şi finala Chefi la cuţite pe orice dispozitiv doriţi.