Claudiu Melinte Știri 27.11.2021 12:34

La ce oră începe finala Asia Express 2021 și cum poți vedea emisiunea online. VIDEO

La ce oră începe finala Asia Express 2021 și cum poți vedea emisiunea online. VIDEO

Finala mult așteptată a concursului Asia Express este programată pentru sfârșitul acestui weekend. Poți vedea finala atât pe Antena 1 cât și online pe telefon, trebuie doar să știi ce site să accesezi.

Au mai rămas în concurs doar două echipe, după eliminarea surorilor Buble, la jumătatea săptămânii acesteia. Mihai și Elwira Petre vor concura împotriva componenților trupei Noaptea Târziu, Cuza și Emi. Premiul este unul consistent, chiar și pentru vedete de calibru celor 4 concurenți: 30.000 de euro.

Când începe Finala Asia Express 2021 la Antena 1

Marea finală Asia Express 2021 are loc duminică, 28 noiembrie, începând cu ora 20:00. Echipa Mihai & Elwira Petre se va duela cu Emi & Cuza pe străzile din Israel. Până să ajungă aici, cei 4 concurenți rămași în concurs au mai trecut prin Turcia, Georgia și Iordania. Finala va fi plină de probe dificile și trasee întortocheate și doar cea mai rapidă și isteață echipă va pleca acasă cu cei 30.000 de euro.

finala sezon 4 Asia Express

Suspansul finalei a fost domolit după ce Antena 1 n-a reușit să păstreze secret echipa câștigătoare a sezonului 4 Asia Express. Conform ultimelor informații, Mihai și Elwira Petre sunt câștigătorii celei de-a 4 ediție Asia Express, numită ”Drumul Împăraților”.

Unde poți vedea Online finala Asia Express 2021

Dacă nu ai acces la un TV, sau ești plecat de acasă, trebuie să știi că poți vedea finala Asia Express și online, pe telefonul tău. Sunt mai multe variante unde poți vedea Antena 1 LIVE. Cea mai ”ortodoxă” dintre ele este platforma Antena Play, dar acolo trebuie să plătești o taxă lunară pentru a urmări emisiunile și serialele disponibile pe Antena 1. A doua variantă, mai puțin ”ortodoxă” sunt site-urile online care preiau semnaul de la Antena 1. Poți urmări finala Asia Express pe un astfel de site, accesând acest LINK.

Clasementul ultimelor 3 ediții Asia Express

Cele trei ediții derulate până în prezent i-au avut câștigători pe Raluka & Ana Baniciu (Sezonul 1), CRBL & Oase (Sezonul 2) și Răzvan Fodor & Sorin Bontea (Sezonul 2)

Sezonul 1 (2018, Drumul Dragonului):
Locul 1: Raluka & Ana Baniciu
Locul 2: Liviu Vârciu & Andrei Ștefănescu
Locul 3: Daniela Crudu & Vica Blochina

Sezonul 2 (2019, Drumul Elefantului)
Locul 1: CRBL & Oase
Locul 2: Ruby & Robert Gheorghiță
Locul 3: Cocuța & Bogdan Boantă

Sezonul 3: (2020. Drumul Comorilor)
Locul 1: Răzvan Fodor & Sorin Bontea
Locul 2: Speak & Ștefania
Locul 3: Adda & Cătălin Rizea