Gabriela Dinu Vedete 20.10.2023 19:06

Joshua Castellano: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Joshua Castellano: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Joshua Castellano este proprietarul unuia dintre cele mai cunoscute cluburi de noapte din Bucureşti. Provine din Italia şi a sosit la noi în ţară după Revoluţie, deschizând mai multe localuri în Capitală, după 1990.

Numele său real este Giosue Castellano şi deţine restaurante celebre, cluburi şi localuri de fiţe la noi în ţară. Vorbim de Zerillos, Divino, Bonsai, Morgano, Le Gaga, Face şi Bamboo. Cel din urmă l-a făcut celebru, numai că în prezent nu mai există, după ce ars din temelii.

Ce afaceri are Joshua Castellano?

Joshua Castellano este din Napoli, s-a mutat în România la începutul anilor ’90 de dragul afacerilor şi face parte din familia Castellano. Nepotul său, Vincenzo Castellano, a fost căsătorit cu celebra cântăreaţă Antonia, alături de care are o fetiţă, pe nume Maya. Custodia fetiţei a fost câştigată de familia italianului.

Joshua Castellano mai are un frate, pe nume Ciro, şi se spune că cei doi ar fi nepoţii Pupettei Maresca, prima femeie din lume ce a preluat conducerea unei organizaţii mafiote. Era vorba despre clanul Camorra.

Prima afacere pe care a avut-o Joshua a fost o sală de forţă pentru că primul job pe care l-a avut a fost de profesor de sport, fiind şi domeniul în care a studiat în facultate, după cum a povestit chiar el:

Ce avere are Joshua Castellano?

”La 22 de ani aveam o sală de sport în Italia. Eu de meserie sunt profesor de sport. Aveam o sală foarte mare. Aveam cea mai frumoasă sală din sudul Italiei. Făcute de mine, din copilărie, crescute de mine. Cum am făcut cu cluburile așa făceam cu sala ”.

Şi la noi în ţară a deschis o sală de forţă, iar Joshua a vorbit despre începuturile sale în afaceri aici: ,,Când am venit în România, în anul 1993, am deschis o sală de sport.

Îmi plăcea. Prima sală de sport a fost la Floreasca. Primul solar, am făcut o saună și o sală de body-building. După am luat un spațiu la pe strada 1 Mai. Am deschis un bar club cu muzică live. Venea și cânta Ștefan Bănică, Loredana, Iris, toți de pe vremuri. În fiecare joi, făceam prezentări de modă. Joi în club și aveam și un mic restaurant.

Cine este iubita lui Joshua Castellano?

Închideam clubul la 1 și după începea afterhour. Am adus primii DJ pentru afterhour, majoritatea erau trupă de greci. Bani nu se făceau. Eu vindeam doar apă și redbull”.

Legat de avere, Joshua Castellano a evitat să răspundă atunci când a fost întrebat de Denise Rifai în cadrul emisiunii sale de la Kanal D: „Câți bani am? Nici eu nu știu”.

Date biografice Joshua Castellano

Nume complet: Castellano Giosua
Locul nașterii: Napoli
Partener: Alexandra Dumitru
Vârstă: 57 de ani

În prezent, Joshua se iubeşte cu Alexandra Dumitru, cu care este o relaţia din vara anului 2021. Provine din Slatina şi s-a mutat în Bucureşti pentru a studia.