Claudiu Melinte Știri 30.11.2023 10:42

Jordan Fake Alert: Cum să depistezi și să eviți sneakerșii falși

Jordan Fake Alert: Cum să depistezi și să eviți sneakerșii falși

Pentru a vă asigura că achiziționați o pereche autentică de sneakers Jordan, este important să știți cum să identificați variantele contrafăcute. Iată câteva sfaturi pentru a recunoaște sneakerșii Jordan falși:

  1. Verificați calitatea materialelor: Sneakerșii Jordan originali sunt fabricați cu materiale de înaltă calitate. Dacă materialul pare ieftin, rigid sau plasticos, este posibil să fie vorba de o pereche falsă.
  2. Analizați cusăturile: Cusăturile pe un Jordan autentic sunt întotdeauna uniforme și fără imperfecțiuni. Dacă observați cusături neregulate sau fire ieșite, aceasta este un semn de alarmă.
  3. Inspectați logo-ul: Logo-ul „Jumpman” ar trebui să fie clar și precis executat. Pe variantele fake, acesta poate fi deformat sau plasat incorect.
  4. Verificați simetria: Designul sneakersilor Jordan este simetric. Asigurați-vă că ambele pantofi sunt identici când vine vorba de detaliile de design și plasamentul elementelor.
  5. Citiți codurile de pe etichetă: Sneakerșii Jordan au un cod unic de producție (SKU) care ar trebui să corespundă cu cel de pe cutie. Dacă aceste coduri nu se potrivesc sau par a fi tipărite necorespunzător, este posibil să fie un fals.
  6. Analizați prețul: Dacă prețul este prea bun pentru a fi adevărat, probabil că nu este. Sneakerșii Jordan sunt adesea scumpi datorită popularității și calității lor.
  7. Cumpărați de la retaileri autorizați: Cea mai sigură metodă de a evita achiziționarea unor sneakerși falși este să cumpărați direct de la magazinele și site-urile autorizate de brand.
  8. Folosiți servicii de autentificare: Există servicii specializate care pot verifica autenticitatea sneakerșilor în schimbul unui mic tarif. În cazul în care aveți îndoieli, aceasta poate fi o opțiune bună.
  9. Observați cutia: Cutia originală Jordan este fabricată cu precizie, are logo-ul corect și codul SKU potrivit. Cutiile contrafăcute pot avea dimensiuni incorecte sau erori de tipar.

Înainte de a face o achiziție, încercați să vă informați cât mai bine despre produs și să folosiți aceste indicii pentru a spori șansele de a face o achiziție autentică și satisfăcătoare.