Gabriela Dinu Vedete 26.09.2022 19:39

Jo: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, tarif pentru cantari

Jo: Vârstă, biografie înălțime, afaceri, avere, familie, tarif pentru cantari

Ioana Anuţa, pe numele său de scenă Jo, este o cântăreaţă din România, devenită celebră după ce a participat la X Factor, unde a obţinut loc doi. S-a născut pe 29 august 1994 în Slatina, judeţul Olt, acolo unde a absolvit Colegiul Naţional Radu Greceanu, cu profil bilingv.

De la 13 ani, aceasta a început să studieze teorie muzicală şi canto alături de Crina Mardare, iar din 2013 a început să studieze actoria l secţiunea de teatru în cazul Universităţii Hyperion din Bucureşti.

Cine este Jo şi ce scrie în CV-ul ei?

A început în muzică după ce a devenit solista trupei de rock alternativ denumită X-plod, pe vremea când era doar un copil. Trei ani a rezistat proiectul, timp în care au participat la o mulţime de concursuri muzicale. În 2009, Ioana s-a înscris la Eurovision Junior, unde a ajuns până în finală cu piesa Girls don’t cry. În 2012, participa la X Factor, unde făcea parte din echipa lui Dan Bittman. A ajuns până în finală, undea obţinut locul al doilea, deşi era cotată ca favorită la marele premiu.

După experienţa de la X Factor a rămas la Antena 1, după ce aceasta a fost cooptată în proiectul Te cunosc de undeva, iar la un an distanţă se muta la TVR, unde devenea prezentatoarea emisiunii Vara pe val, care se filma la mare. Piesa Lasă-mă pe mine să te sun, alături de UDDI, a fost o adevărată lovitură. A continuat seria colaborărilor prin cea cu Dorian Popa, de la emisiunea Dragoste Nebună şi în 2015 îşi lansa propriul single, Şoapte, alături de Randi, cu care a avut un real succes.

Date Biografice Jo: înălțime, greutate

Nume complet: Ioana Anuţa
Data naşterii: 29 august 1994
Locul naşterii: Slatina, Olt
Partener: Juno
Greutate: 63 kg
Înălţime: 1,65 m

S-a iubit pentru mai mult timp cu un alt cântăreţ de la noi, pe nume Juno. Chiar când lumea showbiz-ului se aştepta ca ei să îşi unească destinele, cei doi anunţau despărţirea, rămânând în relaţii bune, de prietenie.

Citește și alte CV-uri care te-ar putea interesa:

Cristi Pulhac
Simona Ţăranu
Sorin Constantinescu