Ionuț Nițulescu Altceva 07.10.2021 11:09

Jennifer Lawrence, apariție neașteptată pe străzile din New York. Vedeta e însărcinată în 5 luni

Jennifer Lawrence, apariție neașteptată pe străzile din New York. Vedeta e însărcinată în 5 luni

Jennifer Lawrence (31 ani) urmează să devină mamă la începutul anului 2022. Vedeta, însărcinată în aproximativ 5 luni, cu soțul ei Cooke Maroney (37 ani), a fost surprinsă zilele trecute într-o ipostază inedită pe străzile din New York.

Îmbrăcată în maieu și colanți, încălțată cu papuci și cu părul prins într-o coadă răvășită, actrița a ieșit la plimbare prin cartierul în care locuiește, atrăgând toate privirile.

Departe de imaginea glamouroasă cu care și-a obișnuit fanii, vedeta a atras atenția trecătorilor cu look-ul ei relaxat, însă și-a accesorizat ținuta simplă cu o geantă de umăr Dior.


Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul copil Emoțiile sunt foarte puternice pentru actriță și trăiește în fiecare zi noi experiențe

. Jennifer Lawrence este însărcinată cu primul copil și este cât se poate de discretă în ceea ce privește sarcina. Actrița și Cooke Maroney s-au căsătorit pe 19 octombrie 2019, în Rhode Island. Nunta celor doi a avut loc într-o locație exclusivistă din Belcourt of Newport. La eveniment au participat aproximativ 150 de invitați, printre care s-au aflat și Adele, Amy Schumer, Kris Jenner și Emma Stone.

Tags: