Gabriela Dinu Insula Iubirii 18.07.2023 09:02

Iulian Clonţ: CV, vârstă, soţie, ocupație, venituri – Concurent Insula Iubirii 2023

Iulian Clonţ: CV, vârstă, soţie, ocupație, venituri – Concurent Insula Iubirii 2023

Iulian Clonţ este concurent la Insula iubirii sezonul 7, alături de soţia sa, Cristina Rancov, alături de care este implicat într-o relaţie de peste 10 ani.

Are 51 de ani şi şi-a cunoscut soţia pe vremea când ea era ospătar, iar el client în restaurantul în care muncea. Cu o diferenţă de 20 de ani între ei, Iulian şi Cristina au demonstrat de-a lungul timpului că nu asta contează într-o relaţie. Acum, îşi testează relaţia în Thailanda, la Insula iubirii.

Cine este Iulian Clonţ de la Insula iubirii?

Cei doi au locuit ani buni în Dubai, acolo unde şi-au câştigat existenţa lucrând într-un restaurant. El ca manager, ea ca ospătar. Cristina s-a îmbolnăvit, a făcut depresie, iar acela a fost momentul în care au decis să se întoarcă acasă. Au contunuat să lucreze în industria ospitalităţii, achiziţionând localul în care s-au cunoscut, unde Cristina Rancov lucrase ca ospătar.

Cristina provine dintr-o familie modestă şi a fost nevoită să muncească pentru a se întreţine încă de pe vremea în care avea doar 14 ani. Iulian, în schimb, provine dintr-o familie cunoscută din Buzău şi nu i-a lipsit nimic, în tinereţe.

Drama lui Iulian Clonţ: o viaţă a pierit în maşina condusă de el, fără permis

În timpul testimonialelor, acesta a povestit o experienţă care l-a marcat pe viaţă. Se întâmpla în urmă cu 30 de ani, când nu avea permis de conducere şi totuşi s-a urcat la volanul unei maşini. Din păcate, tânăra care era cu el în maşină atunci şi-a pierdut viaţa:

„E neplăcut ce voi povesti, adică nu cred că o să se simtă cineva foarte confortabil, dar da, am condus și din păcate am făcut și accident. A murit o fată în acel accident, iar eu eram fără permis. S-a întâmplat acum foarte mulți ani. Dacă tot m-ați întrebat, eu v-am și răspuns. E un moment nefericit din viața mea.

Într-adevăr, acum vreo 30 de ani a fost un accident de mașină. Eu conduceam și o fată din mașină a decedat. Dumnezeu să o odihnească, dar o fată din mașină a decedat. Asta este tot. Asta e. Mă va marca pe restul vieții, nu am ce să fac. Mi-o duc așa cum am fost eu, prostănac în perioada tinereții. Asta e. Mi-am învățat lecția, mi-am ispășit-o și asta e. E un regret pe care o să îl am, e cel mai mare regret pe care o să-l am în viață. Nu e ușor. Cine vrea să înțeleagă va înțelege, cine nu…N-am ce face!”, a mărturisit Iulian Clonţ.

Date Biografice Iulian Clonţ

Nume complet: Clonţ Iulian
Data naşterii: 1972
Parteneră: Cristina Rancov