Gabriela Dinu Vedete 24.09.2023 20:18

Iulia Mîzgan: CV, biografie, familie, surse de venit

Iulia Mîzgan: CV, biografie, familie, surse de venit

Iulia Mîzgan este o prezenţă rară în media românească, dar este cunoscută ca fiind iubita lui Tudor Chirilă, celebrul cântăreţ şi jurat de la Vocea României, de la Pro TV.

Este născută în Ardeal, dar s-a mutat în Bucureşti, acolo unde locuieşte alături de Tudor Chirilă de mai mulţi ani. Aceştia s-au cunoscut în 2012 şi de atunci au rămas împreună.

Cine este şi cu ce se ocupă Iulia Mîzgan?

Ei bine, iubita lui Chirilă nu are nicio treabă cu industria muzicală. Şi-a deschis în 2017 o afacere care se ocupă cu comercializarea jucăriilor, care a mers decent încă de atunci, dar cu care a dat lovitura în 2022, când a înregistrat o cifră de afaceri colosală, de 350.000 de lei pe lună.

A lucrat în trecut la radio, are 34 de ani şi în prezent se ocupă doar cu propriul business. Este mai mică cu 13 ani faţă de iubitul ei. Mulţi spun că i-ar fi chiar soţie lui Chirilă şi că s-ar fi căsătorit în secret, dar nu există şi dovezi despre asta.

Este născută pe 11 mai 1988 şi are doi copii cu Tudor Chirilă. După cum v-am spus, este o prezenţă destul de discretă în media românească, bucurându-se de viaţa privată, feriţi de ochii curioşilor.

Date Biografice Iulia Mîzgan

Nume complet: Mîzgan Iulia
Data naşterii: 11 mai 1988
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: Tudor Chirilă

,,Este o femeie iubitoare, este o frumuseţe şi, cel mai important, este mamă. O mamă creativă, veselă şi fericită”, spune Tudor Chirilă despre cea care l-a făcut tată de două ori, de băieţi:

,,Mi-aș încuraja copiii către artă, pentru că ea te eliberează. Nu trebuie să confundăm faptul că este greu cu aspirațiile pe care ți le dă ea. I-aș încuraja. Nu cred că voi crește niște copii care să-și dorească să rupă ușa la ora 17:00. Mie nu-mi plac oamenii care rup ușa la ora 17:00. Mie îmi plac ăia pentru care munca e o pasiune și care nu simt că la 17:00 au obosit și trebuie să se ducă la bere.

Dacă le place să muncească, să muncească în continuare. Munca nu trebuie să fie o corvoadă. Eu asta le spun copiilor mei în fiecare zi deja”, mărturisea Tudor Chirilă într-o discuţie.