Ionuț Nițulescu Vedete 29.12.2022 02:49

Îți dai seama cine e în fotografie? Era de o frumusețe răpitoare încă de mică, iar acum e o divă

Îți dai seama cine e în fotografie? Era de o frumusețe răpitoare încă de mică, iar acum e o divă

E cunoscută în toată România pentru firea ei efervescentă. E o divă, cum îi place să își spună, iar recent a reapărut în atenția presei după ce fostul ei soț a divorțat. Era de o frumusețe răpitoare încă de mică, astfel că nu e de mirare de ce a ajuns atât de repede să aibă succes.

Dacă te uiți la fotografia de mai jos, îți dai seama despre cine e vorba? Dacă nu ți-ai dat seama nici din descriere, nici din fotografie, îți spunem noi cine e acest copil simpatic: Oana Zăvoranu. Bruneta a publicat această fotografie în urmă cu ceva timp pe Instagram și a devenit virală în scurt timp. Descrierea care însoțește imaginea nu putea fi altfel decât unică, în stilul caracteristic al brunetei:

Fotografia virală a Oanei Zăvoranu

„Când eram mică voiam să mă fac PECOISTĂ 😂😂😂, adică lucrătoare la PECO, deoarece ador mirosul de benzină, motorină, gaz, neofalină, acetonă, etc … 😜😜😜 Mie mi-a ieșit să devin ȘEFĂ, ȘMEKERĂ, MAFIOATĂ ȘI DIVĂ”, a scris Oana Zăvoranu.

Nu este singura poză veche cu care Oana Zăvoranu și-a surprins fanii de pe rețelele de socializare. Cu o descriere la fel de picantă, Oana a arătat tuturor cum arăta când avea doar 16-17 ani. De această dată, e ușor de recunoscut! Cu părul vâlvoi și ceva mai scurt, Oana nu s-a schimbat prea mult în 30 de ani.

Citește și: Oana Zăvoranu, primele declarații despre copil: „Vreau băiat!”

oana zavoranu instagram

Oana Zăvoranu, despre divorțul lui Pepe

Oana Zăvoranu a fost personajul pricipal în multe scandaluri. Recent, a lansat câteva atacuri acide la adresa lui Pepe, fostul ei soț, care a anunțat că va divorța de Raluca Pastramă. 

„V-am răspuns ca să nu mă mai întrebați 😂😂😂

Râsul ne face bine, așa că ascultați ca să vă destindeți 😂😂😂
Și nu mai puneți ‘botu la vrăjeli…e fomiță mare, vine Crăciunul și poate mai iese de vreun concert ceva…vremuri grele Mon Cher…da lasă că de Crăciun la ‘insistențele fanilor 😂😂😂….miraculos or să se ‘împece 😂😂😂…chill…😉😉😉…astea de etnie nu divorțează, nu există această noțiune în mintea lor…iar ‘soțu trebuia să învețe să ‘joace mai bine că doar a stat cu o actrița în casă atâția ani…stai jos, notă 4 😂😂😂
Have Fun and Enjoy
Love, Oana ♥️

P.S….. mie sincer mi se rupe și mi se-ndoaie de acestă ‘dramă cu iz de regie fâsâita…”, a fost mesajul Oanei.