Gabriela Dinu Vedete 09.12.2022 18:46

Irina Ursu: CV, vârstă, biografie, înălţime, greutate, salariu la Antena 1

Irina Ursu: CV, vârstă, biografie, înălţime, greutate, salariu la Antena 1

Irina Ursu este o prezentatoare TV din noua generaţie, pe care o puteţi vedea sâmbăta şi duminica la Antena 1, acolo unde prezintă Observatorul de weekend.

Avea doar 19 ani atunci când a intrat în presă, chiar din primele zile de facultate. Se întâmpla în 2013, atunci când Pro TV organiza un internship la Cluj Napoca. Erau patru posturi disponibile şi Irina şi-a încercat norocul. Aceasta a povestit recent despre începuturile sale în presă:

Cine este Irina Ursu şi ce scrie în CV-ul ei

„Am intrat în presă în 2013, la 19 ani, în primele zile de facultate. PRO TV organiza la Cluj-Napoca un internship şi avea 4 locuri disponibile. Mi-am depus şi eu CV-ul deşi eram convinsă că am 0 cunoştinţe de jurnalism, însă am zis să încerc.

Au fost 1.500 de candidaţi înscrişi, a fost şi ultimul internship organizat la aşa nivel la Cluj-Napoca. Am avut surpriza să fiu prima selectată. Timp de 9 luni am lucrat în redacţie cu colegii mei reporteri (îi însoţeam pe teren, scriam ştiri, făceam cursuri de dicţie) apoi m-au angajat ca reporter corespondent”, a spus Irina Ursu pentru paginademedia.ro.

Drumul său în televiziune a fost unul marcat de schimbări. A început la un post generalist, apoi a trecut la o televiziune de ştiri pentru ca apoi să revină la o televiziune generalistă. A realizat apoi că are nevoie de o pauză, aşa că timp de doi ani s-a lăsat de TV: „Am simţit că am nevoie de noi provocări şi să îmi dezvolt şi alte abilităţi pe lângă cele dezvoltate cât am lucrat ca reporter corespondent.

Date biografice Irina Ursu: înălțime, greutate

Nume complet: Irina Elena Ursu
Data naşterii: 1994 (28 ani)
Locul nașterii: Oneşti
Iubit: singură

Începusem masterul de Advertising şi PR şi văzând toate proiectele şi campaniile creative mi-am dorit să fac altceva. Să scot la iveală o latură a mea mai jucăuşă pe care o lăsasem în umbră. Am considerat că aveam vârsta potrivită să risc şi să o iau oarecum de la capăt într-un domeniu nou„, a mai spus Irina.

Pe numele său complet Irina Elena Ursu, aceasta s-a născut pe 1 martie 1994, este singură şi provine din Oneşti. Este absolventă a Facultăţii de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, dar şi a masterului din acelaşi domeniu.

Conform surselor din Antena 1, Irina Ursu ar avea un salariu lunar în valoare de 2000 de euro.