Ioana Filipescu Altceva 10.07.2024 11:47

Irina Columbeanu, virală pe TikTok cu ținute elegante și genți de mii de euro. Cum s-a filmat tânăra

Irina Columbeanu, virală pe TikTok cu ținute elegante și genți de mii de euro. Cum s-a filmat tânăra

Irina Columbeanu a devenit virală pe rețelele de socializare. Fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu își ține fanii din mediul online la curent cu toate activitățile sale, iar clipurile ei au ajuns rapid să fie vizualizate de o mulțime de curioși.

Irina Columbeanu, virală în mediul online

Irina Columbeanu a venit în vacanță în țara ei natală la mijlocul lunii iunie pentru a-și vedea tatăl și mătușile, pe surorile Monicăi Gabor. Tânăra, în vârstă de 17 ani, locuiește de câțiva ani în SUA cu mama ei, și cu iubitul acesteia, Mr. Pink, și cu fiul lui.

Luna trecută ea a fost într-o escapadă în Bucovina, în Hardnic, Horodnic de Jos, împreună cu Ramona și Alina Gabor, unde s-au bucurat împreună de aerul curat și de frumusețile locale.

Fiica Monicăi Gabor a postat pe contul personal de TikTok mai multe clipuri în care apare îmbrăcată elegant în haine de firmă și cu genți de mii de euro. Pentru unul dintre clipurile sale, unde prezintă o fustă mini, o bluziță neagră cu mâneci evazate și o geantă Louis Vuitton, adolecenta a adunat aproape două milioane de vizualizări din partea internauților.

Cum au reacționat fanii când au văzut-o

@irinac111🦢🦢

♬ original sound – Uncyphill

Iar reacțiile acestora la cum s-a schimbat fiica fostului cuplu Gabor-Columbeanu sunt pe cât de multe, pe atât de variate. În timp ce unii apreciază gestul ei de a se întoarce în România pentru a-și vedea tatăl, alții o critică spunând că a luat-o „pe urmele mamei”.

„S-a dus inocența!”

„Pe urmele mamei, din păcate!”

„Deja a început?”

„Ireal de când nu te-am mai văzut, mă uitam în fiecare zi la tine!”

„Nu te-am recunoscut!”

„Ești frumușică foc!”

„Te ador și mă bucur ca nu ai uitat de unde ai plecat și asta e super bine! O zi minunată așa ca tine ,te pup!”

„Nu știu cu care dintre părinții tăi semeni mai mult . Fetițo, ești frumoasă tare”

„Semeni foarte mult cu tatăl tau. Să nu îi întorci spatele niciodată indiferent de situație mai ales acum că are mare nevoie de ajutor fie bănesc, fie sufletesc și D-zeu te va răsplăti!”

„Irinel Columbeanu este cel mai bogat om cu o așa fiică. Sanatate și tot ce e mai bun va doresc!”,

„Ce frumoasă ești Irina. Să ai grija de Tatăl tău căci Dumnezeu te va răsplăti ”

„Frumoasă ca mama ta! Mult succes! Vă admir” – sunt doar câteva dintre multele mesaje trimise de internauți Irinei.

Irina Columbeanu locuiește în SUA din 2018. pentru a se putea întoarce în România, fata fostului afacerist a avut nevoie de o procură de la tatăl ei.

„Cu fiica mea vorbesc destul de des. Recent m-am auzit cu ea și mi-a cerut o procură pentru că îi trebuie pe la ambasadă, pentru pașaport, să vină în România. O să vină în țară pe 20 și ceva mai, luna care vine. Nu știu să îți zic data exactă. O aștept cu nerăbdare. Nu a mai venit în România din 2018, au trecut cinci ani de atunci”, a declarat fostul milionar pentru click.ro.