Ioana Filipescu Video 28.03.2022 10:10

Ionuț Lenghel: CV, vârstă, înălțime, greutate, venituri din canalul de Youtube ”Îmi place să mănânc”

Ionuț Lenghel a devenit, cu adevărat, celebru atunci când a creat canalul de Youtube „Îmi place să mănânc“, când vloggerul se apucase, deja, de divertisment. Ionuț apărea pe scenă cu mulți ani mai devreme, în 2015, cunoscut atunci drept Polo, și făcea valuri cu o piesă care descria în manieră proprie actualitatea orădeană. Bineînțeles, așa cum el o percepea.

Acum, Ionuț Lenghel face divertisment pe internet cu fel și fel de clipuri care stârnesc amuzamentul. CV-ul lui este unul stufos, dar nu i-a adus mari câștiguri, până când a lansat canalul de YoutTube Îmi place să mănânc.

Cine este, însă, vloggerul Ionuț Lenghel, cel care deține cunoscutul canal de Youtube „Îmi place să mănânc“? În vârstă de 30 de ani, s-a născut la Oradea, iar piesa „Panorama Oradea“ este o descriere, pe ritmuri de hip-hop, orașul în care Ionuț a văzut lumina zilei pentru prima dată.

Peste 2.000 de aprecieri a avut „Panorama Oradea“, mai mult, a fost pentru o vreme imnul neoficial al orașului în anul 2015.

Ionuț Lenghel este creatorul canalului de YouTube Îmi place să mănânc

Ionuț Lenghel a intrat la trei facultăți, a lucrat în fast-food și pe șantier

Momentul de cotitură a lui Ionuț Lenghel? Se întâmpla după ce vloggerul termina liceul. Atunci când nu prea știa încotro să se îndrepte. Așa că s-a orientat cître mai multe domenii, pe care le-a luat la rând. A lucrat pentru câteva firme, în fast-food, chiar pe șantier. Dar pasiunea pentru vlog avea să o descopere ceva mai târziu.

Chiar el povestește. ”După ce am terminat liceul, am dat şi am intrat la trei facultăţi: Ştiinţe Economice, Inginerie şi Ştiinţe Politice. Nu prea ştiam, însă, ce vreau să fac“, spunea Ionuț. Avea, atunci, 24 de ani.

În timp ce lucra pentru firme din străinătate, asta după ce abandonase școala, devenind IT-ist autodidact, și-a descoperit noua pasiune, hip-hop-ul.

Și-a descoperit pasiunea, versuri pe ritm de rap

Concomitent, acesta și-a descoperit și o nouă pasiune, și anume muzica, mai exact hip-hop-ul. ”Unii se exprimă scriind poveşti, articole pe bloguri, eu mă exprim cel mai bine în versuri. Le pun pe ritmuri de rap, pentru că e genul care mi se potriveşte cel mai bine“, era dezvăluirea lui Ionuț Lenghel.

A scos și prima piesă, în anul 2015, intitulată ”Piesă de începător”. Cu numele de scenă Polo, Ionuț transmitea prin cântecul cu temă creștină preocuparea lui pentru religie. ”De obicei scriu doar despre lucruri care mă interesează sau în care cred. Nu pot vorbi despre ceva ce pentru mine nu înseamnă nimic“, era explicația dată de Ionuț Lenghel.

Au urmat alte piese, „O secundă“, „O cană de vise“, „Simple fotografii“. Își crea atunci și propriul studio de înregistrări.

Ionuț Lenghel are aproape 43 de milioane de vizualizări pe YouTube Îmi place să mănânc

Timpul s-a scurs repede, iar Ionuț Lenghel este cel mai vizibil pe canalul de Youtube „Îmi place să mănânc“, a cărui temă este, simplu de descoperit, mâncarea. Încarcă săptămânal vloguri cu subiecte din diferitele restaurante din țară, dar și din străinătate.

Ionuț Lenghel are, acum, peste 210.000 de abonați și aproape 43.000.000 de vizualizări pe canalul de YouTube. A colaborat cu artiști de talie națională, dar și cu restaurante din România și nu numai. În afară de clipurile cu shaorme și alte mâncăruri din țară, Lenghel a ajuns și în țări precum Turcia, Italia, Grecia sau Moldova, acolo unde a filmat clipuri cu și despre mâncare.

Concret, urmăritorii lui află despre oferta localurilor pe care el le descrie, cum ar fi calitatea serviciilor, prețurile produselor, dar și multe alte detalii.

Citește și alte CV-uri ale personalităților:

Vladimir Putin
Jens Stoltenberg
Roman Abramovich
Emmanuel Macron