Gabriela Dinu Vedete 16.10.2023 14:32

Ioana Popescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Ioana Popescu: CV, Biografie, Vârstă, Afaceri, Avere, Surse de venit

Ioana Popescu are 43 de ani şi este un personaj controversat din lumea mondenă de la noi. I se mai zice şi „Devoratoarea de fotbalişti”, deoarece a avut relaţii şi aventuri cu mai mulţi sportivi.

Mai mult, aceasta a fost protagonista unui eveniment jenant, când a fost surprinsă în compania unui bărbat căsătorit pe balconul unui apartament. Ioana Popescu era aproape goală, iar afaceristul a fost chiar la un pas de separare atunci din cauza relaţiei extraconjugale avute.

Cine este şi cu se ocupă Ioana Popescu?

Ioana Popescu este de profesie jurnalistă şi aceasta a făcut public recent un top al fotbaliştilor care au trecut prin patul ei. Atunci se crea o adevărată isterie în online. Nume precum Gabi Torje, Răzvan Raţ, Bogdan Mustaţă, Ricardo Dani, Hristu Chiacu, Ionuţ Luţu, Tibi Bălan, Bogdan mara, Kone şi alţii au trecut prin viaţa ei şi nu s-a sfiit niciodată să recunoască asta.

Mai mult, a oferit detalii picante din relaţia pe care spune că a avut-o cu Adrian Mutu:

„Eu pe vremea aia eram un copil şi speram să fie altceva. Cred că orice femeie pe lumea asta vrea o relaţie pe bune. Noi am avut o mică idilă, dar fără să facem mai mult”.

Nu doar fotbalişti a devorat Ioana Popescu, ci şi actori sau alte nume celebre, precum Dan Bittman, Leo de la Strehaia şi chiar Toma Cuzin, adică Firicel din Las fierbinţi:

Ioana Popescu l-a „devorat” şi pe Firicel din Las fierbinţi

,,E o poveste foarte ciudată, foarte complicată, dar frumoasă. Îl știu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din România. La început nu m-a interesat. Apoi l-am revăzut în reclama, în Las Fierbinți! Mi-a plăcut foarte mult rolul lui! Povestea noastră a început pe Facebook. El mi-a dat add acum câțiva ani, dar eu nu mă uit. El mi-a spus. Mi-a scăpat pur și simplu. După ce ne-am întâlnit mi-a spus. Nu am fost atentă. Nici nu îi știam numele pe vremea aia.

Acum vreo două luni am văzut un film în care a jucat. Era noapte, era târziu. Eu stau cu mama. L-am căutat pe Facebook și mă gândeam cum ar fi să îmi răspundă. Vedetele din trustul acela sunt fițoase. Eram cuminte, mă uitam la filme, ieșeam cu prietenele mele. M-a întrebat dacă poate să vină la o cafea. Așa a început… ”, povestea Ioana despre legătura cu Firicel.

Ioana Popescu este din Bucureşti, acolo unde a studiat la Şcoala Superioară de Jurnalistică. Asta este şi meseria din care face bani, fără să fi strâns însă o avere din asta. Face bani şi din apariţii televizate, însă, şi a trăit de-a lungul timpului în Pisa, Barcelona, Antalya, Paris sau Frankfurt.