Ioana Filipescu Vedete 09.12.2022 23:06

Ioana Grama: Varsta, biografie, surse de venit, iubiti

Ioana Grama: Varsta, biografie, surse de venit, iubiti

Ioana Grama are 29 de ani și este una dintre cele mai cunoscute influencerițe. De altfel, și-a contruit o frumoasă carieră pe social media. A venit cu o mulțime de ținute inedite, iar subiectele pe care le-a prezentat au fost mereu captivante.

Pe lângă interesanta carieră pe care și-a construit-o, cea de vloggeriță, care i-a oferit și un venit uriaș, am putea spune, Ioana a intrat în lumea afacerilor și cu un brand de haine. O a doua sursă de venit pentru ea.

Ioana Grama, două surse de venit

De altfel, Ioana Grama avea să dezvolte. „Eu am un cont de Instagram unde mă urmăresc foarte mulți oameni și brandurile vin la mine ca să le promovez produsele și în felul ăsta eu fac bani. Și, atunci, pe Instagram, facem bani din product placement, adică promovăm produse. De-a lungul timpului mi-am fidelizat atât oamenii, cât și brandurile cumva și am început să lucrez numai cu brandurile dragi mie, cu produse pe care chiar le folosesc.

La început era sărăcie și luam de toate, ca la început… De 10 ani fac asta. De fapt de nouă ani și jumătate. La început nu era Instagram, scriam pe blog, pe WordPress și la câteva luni a apărut Instagramul pe care îl foloseam numai pentru editarea pozelor, pentru că avea filtrele alea… și eu credeam că e doar o aplicație de editat poze. Eram mare scriitoare”, a spus ea pe YouTube.

Ioana Grama, divorț după doi ani de la căsătorie

Ioana Grama se mărita cu Alexandru Tăgurean în 2019, cu care era împreună 2018. Vloggerița era însărcinată atunci când a spus da în fața ofițerului Stării Civile, iar peste două luni aducea pe lume o fetiță, Ayana.

”Suntem bine. Ayana este perfectă. Vă mulţumim pentru toate mesajele”, erau cuvintele Ioanei, scrise pe Instagram, la scurt timp după ce o năștea pe Ayana.

Cuplul avea să se destrame la doi ani distanță de la căsătorie. Ioana și soțul ei pilot nu mai aveau, de fapt, o relație de ceva timp.

Au divorțat, fără scandal. Ioana avea să precizeze că motivul nu a fost infidelitatea de nicio parte. „Vreau să vă anunț că, de ceva vreme, eu cu Alex nu mai formăm un cuplu, însă formăm o familie pentru tot restul vieții. Am fost bincuvântați cu cel mai minunat copil pentru care suntem recunoscători în fiecare secundă a vieții noastre.

A fost o decizie foarte grea și am evitat cât am putut pasul acesta, însă, atunci când simți că ai încercat totul și că nu e nicio cale de întoarcere, înseamnă că cel mai bine este să te oprești. Credem că este cea mai bună decizie, atât pentru sănătatea noastră psihică și emoțională, cât și pentru Ayana”, a scris atunci Ioana Grama la InstaStory.

„Nu ne-am certat, nu ne-am înșelat, nu ne urâm. Ne respectăm, ne înțelegem, ne susținem, ne ajutăm unul pe celălalt indiferent de situație și nevoi și, cel mai important, petrecem timp împreună și îi oferim Ayanei toată iubirea și afecțiunea, pentru că ea să se dezvolte în continuare frumos, așa cum a făcut-o până acum”, avea să completeze Ioana.

Ioana Grama iubește din nou

Discretă în toate este Ioana Grama! Așa a fost și cu divorțul, pe care l-a anunțat târziu, relația cu soțul pilot se răcise de ceva timp, așa este și acum, cu noul iubit. Influencerița este, însă, mai fericită ca niciodată. Și-a refăcut viața sentimentală!

Ioana este foarte activă în mediul online, iar de data aceasta a făcut unul dintre urmăritorii ei a ”provocat-o” să publice o poză cu actualul ei iubit. Vloggerița s-a conformat, însă nu i-a arătat și chipul. A publicat imaginea mult cerută în secțiunea de InstaStory, dar a avut grijă să îi acopere fața celui care, de ceva vreme, o face fericită.