Ionuț Nițulescu Altceva 09.10.2021 14:37

Incendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Pompierii au intervenit de urgenţă

Incendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Pompierii au intervenit de urgenţă

Un incendiu a izbucnit sâmbătă la Maternitatea „Elena Doamna” din Iași! La faţa locului au intervenit de urgenţă trei echipaje de pompieri pentru a lichida focul.

Pompierii au fost alertaţi în legătură cu un incendiu la Maternitatea „Elena Doamna” din Iaşi. Militarii au intervenit la faţa locului cu trei echipaje pentru a stinge focul izbucnit la capela din cadrul unităţii medicale.

Din primele informaţii, reprezentanţii ISU Iaşi susţin că incendiul a izbucnit de la o lumânare.

Incendiul a fost lichidat în scurt timp de pompieri. Aceştia au precizat că nu a fost necesară evacuarea persoanelor și nici nu s-au înregistrat pagube.

Incidentul a avut loc la o săptămână de la o altă tragedie. Pe 1 octombrie, şapte pacienți au murit în incendiul puternic izbucnit, vineri, la Secția de terapie intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, unde erau internate 10 persoane.

O pacientă de 80 ani, salvată din incendiul îngrozitor care a avut loc la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța, a murit vineri. Femeia era bolnavă de Covid și se afla în stare gravă. Bătrâna avea mai multe comorbidități și este cea de-a cincea persoană care moare.

Tags: