Gabriela Dinu Vedete 23.10.2022 10:11

Ilona Brezoianu: CV, iubit, varsta, inaltime, surse de venit

Ilona Brezoianu: CV, iubit, varsta, inaltime, surse de venit

Ilona Brezoianu este actriţă de film şi teatru, prietenă bună cu Mihai Bendeac, şi angajată a celor de la Antena 1. S-a născut pe 26 iunie 1990 la Giurgiu şi s-a mutat în Bucureşti pentru a urma cursurile Universităţii de Artă Teatrală şi Cinematografie I.L.Caragiale, din Bucureşti, în 2013.

În 2014, era deja distribuită deja în primul film, Poartă în casă, apoi au venit şi altele, precum 9 povesti de dragoste și ura în izolare (2020), Sieranevada (2016) și Date Night (2017). Ilona Brezoianu a juca şi în serialele de televiziune Mangaliţa, Las fierbinţi şi Atletico Textila.

Cine este Ilona Brezoianu şi ce scrie în CV-ul ei?

Talentul său actoricesc indiscutabil a făcut ca Ilona Brezoianu să fie nominalizată încă de pe băncile facultăţii la diverse gale, unde a fost inclusiv premiată. A luat Premiul „Timică“ la Gala Hop (2013), Premiul „Cea mai bună actriță“ pentru rolul Rhonda (2013), Marele Premiul pentru spectacolul „Fata din curcubeu“ (2016), Premiul de „Cea mai bună actriță“ la Festivalul International de Teatru Independent „Undercloud“.

Ilona Brezoianu are ca sursa principală de venit activitatea actoricească, fiind angajată la Teatrul de Comedie. În trecut a mai lucrat şi la Teatrul Avangardia, Teatrul Național, Teatrul Metropolis, Green Hours și la Teatrelli. Totodată, a colaborat şi cu X Factor şi Neatza Târziu.

Date Biografice Ilona Brezoianu: înălțime, greutate

Nume complet: Brezoianu Ilona
Data naşterii: 26 iunie 1990
Locul naşterii: Giurgiu
Partener: singură

Este prietenă bună cu Mihai Bendeac şi a avut un moment impresionat la iUmor, când l-a ironizat chiar pe el, în timpul unui număr de roast.

Ilona este singură şi are de gând să şi rămână aşa: „Mi-am luat gândul. Pentru că nu ai cum. Dar până la urmă de ce să nu mă bucur de asta. Dar deocamdată nu vreau niciun băiat. Sunt bine. Sunt liniștită. Dorm pe diagonală. Îmi e bine. Vin când vreau, plec când vreau”, a mărturisit actriţa.

Recent, s-a scris despre ea că ar fi implicată într-o relaţie cu unul dintre colegii săi de la Neatza Târziu, Cuza, însă acesta a infirmat relaţia: „Noi ce păzim? Păi, Emi se însoară și el. Și eu? Cu Ilona? E sora mea. Te rog frumos”.