Gabriela Dinu Știri 20.09.2023 15:04

Ilinca Munteanu: Biografie, CV, varsta, familie, surse de venit

Ilinca Munteanu: Biografie, CV, varsta, familie, surse de venit

Ilinca Munteanu este soţia lui George Simion şi o prezenţă rarisimă la evenimentele mondene. Mai mult, aceasta a devenit cunoscută doar după ce şi-a unit destinele cu alesul inimii, liderul AUR.

Până să aibă loc grandioasa nuntă, unde au fost 10.000 invitaţi iar petrecerea a ţinut până în zori, s-a creat o adevărată confuzie cu privire la identitatea consoartei lui Simion: „Are 25 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, spunea Simion, după ce s-a creat vâlvă în jurul identităţii soţiei sale.

Cine este Ilinca Munteanu şi de ce este cunoscută?

Ilinca Munteanu, mai nou Simion, are 25 de ani şi nu este atrasă câtuşi de puţin de zona politică. Singura legătură directă pe care o are cu acest domeniu este doar soţul său. A terminat Facultatea de Drept, în schimb, şi îşi doreşte să profeseze în domeniu:

„Ilinca Simion este o fată simplă dintr-o familie normală, ca și mine. Nu ne dorim o expunere excesivă în spațiul public. Îmi poate scrie oricine pe Facebook și le dau invitația la nuntă. Viitorul Ilincăi e foarte departe de orice are legătură cu parlamentul și politică: vrem să facem mulți copii, ea are o carieră în Drept și un traseu personal diferit total de al meu”.

Ilinca, mamă la doar 25 de ani?

Îşi doresc să devină părinţi şi nu ascund asta. George Simion chiar a oferit detalii despre planurile lor în acest sens: „Sper să am și fete, sper să am și băieți, sper să meargă bine. Cu toții ne dorim ca, proaspăt căsătoriți, să meargă bine într-o căsnicie și noi de dormim mulți copii.

Nu avem încă, nu pot să vă confirm că vom avea o fată, un băiat, că vom avea un copil. Sperăm, ne dorim foarte mult. Să ne ajute Dumnezeu să avem și sper ca foarte mulți români să își găsească relații care să nu fie toxice. La sfârșitul lunii sper să vă dau vești bune”.

Date Biografice Ilinca Munteanu

Nume complet: Simion Munteanu Ilinca
Data naşterii: 9 ianuarie 1998 (vârsta 25 de ani)
Locul naşterii: Bucureşti, România
Partener: căsătorită cu George Simion